Monster Abra A7 v14.2 mavi ekran veriyor ve fan açmıyor

MrErkut

Picopat
Daha fazla  
RAM
64 GB CL18 3200 MHZ DD4 KİNGSTON VALUE
SSD veya HDD modeli
1tb
Ekran kartı
rtx3050ti
İşlemci
i5 12500h
Selam, dosyayı indiremiyorum. Dosyayı paylaşırken sağ tıklayıp paylaş deyin ve kısıtlanmış yazısını bağlantıya sahip olan herkes olarak ayarlayıp yeni bağlantıyı paylaşın.

Dosya Ekleri

• 1706640804047.png
    1706640804047.png
    111,5 KB · Görüntüleme: 28
Teşekkürler, isterseniz moderatöre rapor gönderin ilk mesajınızdaki bağlantıyı güncellesinler. Konuyu ilk açan yazarlar bağlantı hatalı diye yazabilirler.

Windows dosyalarında sorun var gibi görünüyor. Bir Windows hizmeti başlarken çökmeye sebep olmuş. CMD'yi yönetici olarak başlatın ve sfc /scannow yazıp Enter'a basın. Bu komut sistem dosyalarını doğruluğunu kontrol eder. Bu işlem tamamlandıktan sonra da chkdsk /f yazın. Bu işlem de disk hatalarını kontrol eder.

Son düzenleme:
Teşekkürler, isterseniz moderatöre rapor gönderin ilk mesajınızdaki bağlantıyı güncellesinler. Konuyu ilk açan yazarlar bağlantı hatalı diye yazabilirler.

Dosya kaynağını güncelledim ilk linktende tıklayanlar ulaşabilir

Windows dosyalarında sorun var gibi görünüyor. Bir Windows hizmeti başlarken çökmeye sebep olmuş. CMD'yi yönetici olarak başlatın ve sfc /scannow yazıp Enter'a basın. Bu komut sistem dosyalarını doğruluğunu kontrol eder. Bu işlem tamamlandıktan sonra da chkdsk /f yazın. Bu işlem de disk hatalarını kontrol eder.
teşekkürler, bu laptopu sattım ben birisine kendisi dönüş yaptı bu şekilde dediklerinizi uygulaması için olduğu whatsapptan gönderdim mesajı dönüş yapınca yazacağım sağ olun 🙏

Kendisi chkdsk /f testini yapacak sfc/ scannow da sorun çıkmadı

chkdsk /f yeniden başlatınca başlamış ama sonra windows açılmış sonucuna nereden bakıp göndereceğiz

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-01-30 at 22.33.44.jpeg
    WhatsApp Image 2024-01-30 at 22.33.44.jpeg
    103,8 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Sistem yeniden başladığında sistem dosyaları onarım işlemi yapmış olabilir, belki sorun çözülmüştür. Sistem yeniden başlarken ekranda Windows dosyaları onarılıyor gibi bir yazı görmüş mü?

Sistem yeniden başladığında sistem dosyaları onarım işlemi yapmış olabilir, belki sorun çözülmüştür. Sistem yeniden başlarken ekranda Windows dosyaları onarılıyor gibi bir yazı görmüş mü?
Görmediğini söylüyor da güvenmiyorum tabii, bi log dosyası falan yok mu attırayım biz bakalım?

Görmediğini söylüyor da güvenmiyorum tabii, bi log dosyası falan yok mu attırayım biz bakalım?
Saniyesinde bitti diyor.

Aldığı mavi ekran hatalarını yine aynı minidump klasörünün içinde bulabilirsiniz. Başka türlü sistem açılırken sistem dosyalarını onarmış mıdır nasıl bakarız bilmiyorum. 🙂

Şu an Monster Control Center'dan Turbo moda aldırıp, Turbo fan açtırdım ve açıldı ancak yine aynı Control Center'da şöyle bir hataya denk gelmiş. RAM'i dışarıdan alıp takmıştım 2X32, bilgisayarında garantisi var servise yönlendirdim son çare.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-01-30 at 22.55.28.jpeg
    WhatsApp Image 2024-01-30 at 22.55.28.jpeg
    81,6 KB · Görüntüleme: 23
Monster Notebook aynı sorunu yaşayan bir kullanıcıya şu yanıtı vermiş bakabilirsiniz. Belki çözüme kavuşmada yardımcı olabilir. Control Center yazılımını komple kaldırıp daha sonra tekrar kurmasını tavsiye etmiş.

Güncel Control Center yazılımını buradan indirebilir. Monster Notebook 'un resmi web sürücü indirme sayfası.

1706645297183.png

Dosya Ekleri

• 1706645250828.png
    1706645250828.png
    16,4 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı