Monster Abra A7 v15.3.4 oyun bilgisayarı alınır mı?

baybat0

Femtopat
Daha fazla  
(Cihazın Linki)
Bu laptopu günümüz oyunları için (Assassin's Creed Shadow, Battlefield 6 gibi) önerir misiniz? Aslında daha çok Bannerlord gibi oyunlar için satın alınacak ama yine de güncel oyunları da oynatabilmesi iyi olur. Siz önerir misiniz?

Bütçeyi çok aşmadan eğer bu laptop un özelliklerinden daha iyi ve daha performanslı başka laptop öneriniz varsa yanıtlarınız beni çok mutlu eder. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında oynayabilirsiniz günümüzdeki oyunların çoğunu, ama orta grafiklerde diye düşünüyorum. Ama en mantıklısı biraz daha bütçe ekleyip 4060 tarzı sistemlere bakmak. Eğer isterseniz 32 gb ram de mantıklı. Ama tavsiyem, dediğiniz sistemdeki ekran kartı yerine 4060 ti tarzı ekran kartı almanız yani en az 8gb vram lı.

Aslında oynayabilirsiniz günümüzdeki oyunların çoğunu, ama orta grafiklerde diye düşünüyorum. Ama en mantıklısı biraz daha bütçe ekleyip 4060 tarzı sistemlere bakmak. Eğer isterseniz 32 GB RAM de mantıklı. Ama tavsiyem, dediğiniz sistemdeki ekran kartı yerine 4060 Ti tarzı ekran kartı almanız yani en az 8 GB VRAM'lı.

Teşekkür ederim bende bütçeye göre hareket ederim o zaman. Sağ olun tekrardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı