Monster Abra A7 V6.4.1 Nasıldır ?

Beratfuatfirat3

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize iyi günler arkadaşlar önemli bir konu! Oyun için laptop arayan arkadaşlar gelsin!
Arkadaşlar evimde yer sıkıntısı olduğu için ve seneye üniversite geçecepim için laptop almak zorundayım.

Bütçem : 4000-4200 TL

Şimdi Youtube Video falan yüklemek için / Twtich TV canlı yayınları için sizce bu laptop iyimi ? ( Bu paraya daha iyi masaüstü olur biliyorum ama başka çarem yok )

Youtube İçin video çekeceğim oyun videoları / Twitch canlı yayınları için / video editlemeleri için / intro, photoshop çalışmaları için sizce bu bilgisayar yeterli mi ?

: GTA 5 / CS GO / ARMA 3 / Rocket League / LOL / RUST / H1Z1 / PAYDAY 2 / battlefield 1 / Uncharted 4 / overwatch / minecraft / fifa pes nba / ve daha bir çok yüksek kalite oyun
bu laptop yeterli olur mu ? Hem oynayıp hemde video ve yayın yapabilir miyim ?

Model : Monster Abra A7 V6.4.1 17.3" Oyun Bilgisayarı ( Özelleştirilmiş Hali )
Intel® Skylake Core™ i7-6700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s; 2.6GHz > 3.5GHz; 45W; 14nm
4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX12
16GB (2x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM
1TB Hitachi Travelstar 7K1000 HDD SATA-3 9.5mm 32MB 7200RPM
Intel 540s Serisi 240GB M.2 Sata SSD (Okuma: 560 MB/s - Yazma: 480 MB/s)
2.0MP FHD Kamera
Toplam Fiyat : 4,100 TL
Daha iyi önerilerinizi de bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu laptopu bu şekilde özelleştirerek almayı planlıyorum bu fiyata alınacak masa üstü bunun performans olarak yaklaşık 3 katı falan ama mecburum işte :(

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı