Monster Abra A7 V7 1.2 alınır mı?

Kaansenses

Hectopat
Daha fazla  
Bu laptopu almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini yazabilirler mi olumlu olumsuz? Oynayacağım oyunlar PUBG, Witcher 3, Rust, Shadow of Mordor gibi oyunlar. Bu oyunlarda iyi performans almak için yeterli bir laptop mu? Laptopun fiyatı 4300 TL şu an. 5000 TL'ye kadar başka laptop öneriniz varsa lütfen belirtin. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan bende Monster ABRA A7 V7.2 var +1TB HDD eklentisiyle almıştım gayet memnunum bakabilirsin sende 5065 tlye mal olmuştur bana.Performansı dahil herşeyinden gayet memnunum hemde 17.3''

Bu inceleme fikir verebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha iyisi: Acer AN515-51-78H0, i7 7700HQ, GTX 1050 Ti, 8GB, 256GB SSD (Aynı şekilde bunda da IPS panel var ve daha güçlü ekran kartına sahip.) Eğer eksi olarak kabul edersen 15.6" olması dışında daha iyi.

Fiyatı indirimle birlikte 4.000 TL ama indirim yarın bitiyor.

Bu inceleme fikir verebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha iyisi: Acer AN515-51-78H0, i7 7700HQ, GTX 1050 Ti, 8GB, 256GB SSD (Aynı şekilde bunda da IPS panel var ve daha güçlü ekran kartına sahip.) Eğer eksi olarak kabul edersen 15.6" olması dışında daha iyi.

Fiyatı indirimle birlikte 4.000 TL ama indirim yarın bitiyor.

Videodaki ürünle linkteki ürün farklı ama.

Orası öyle ama o model de ısınma sorunları var deniyor bir kullanıcı almıştı hatta tavsiye etmiştim ısınma sorunu yaşamıştı iade etmek zorunda kalmıştı. O yüzden bence başka marka model bakmalı videodaki ile bunu kıyaslamak doğru olmaz ondaki kasa malzemesi soğutma malzemesi farklı olduğundan olumlu bakıp olumsuz sonuçla karşılaşabilir.

Orası öyle ama o model de ısınma sorunları var deniyor bir kullanıcı almıştı hatta tavsiye etmiştim ısınma sorunu yaşamıştı iade etmek zorunda kalmıştı. O yüzden bence başka marka model bakmalı videodaki ile bunu kıyaslamak doğru olmaz ondaki kasa malzemesi soğutma malzemesi farklı olduğundan olumlu bakıp olumsuz sonuçla karşılaşabilir.
Fikir verebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı