Monster Abra A7 vs MSI GE70

Birinci linkte gösterdiğiniz Monster marka bilgisayarın ekran kartı daha iyi. Fakat kullanıcılar bu markaya pek sıcak bakmıyorlar.
 
Performansta aynı bütçede MSI Monster'la yarışamaz. Teknik servisteyse hiç ama hiç yarışamaz. Nedir şu Monster düşmanlığınız..
 
Alıntı Monster Resmi Sitesi :

Müşteri Hizmetlerinde Kalite ve % 100 Müşteri Memnuniyeti

MONSTER noteboook modellerinde OYNAYAMADIĞINIZ OYUN ya da ÇALIŞTIRAMADIĞINIZ TASARIM / CAD-CAM programı olursa anında iade garantisi veriyoruz.
MONSTER notebook modellerinde ilk 15 gün için koşulsuz ürün iade garantisi veriyoruz. Kullanıcılar herhangi bir MONSTER notebook modelini satın aldıktan sonra 15 gün boyunca ürün üzerinde istediği uygulamaları çalıştırarak ürünümüzü test edebilir ve en küçük bir memnuniyetsizliğinde evimin duvarına rengi uymadı bile dese ürünü hemen iade ederek parasının iadesini talep edebilir. Müşterilerimiz üründen gerçekten memnun olduklarını belirtinceye kadar ürüne ait mülkiyetin bize ait olması gerektiğini düşünüyoruz.
MONSTER notebook modellerinde ilk 30 gün içinde çıkabilecek sorunlarda birebir, anında yeni bir ürünle değişim garantisi veriyoruz. Bu süreç içinde üründe oluşabilecek tüm teknik sorunlarda ürünü hemen yeni bir ürünle birebir değiştiriyoruz.
MONSTER notebook modellerinde ilk 30 gün içinde çıkabilecek ÖLÜ PIXEL hatalarında anında yeni bir ürünle birebir değişim garantisi veriyoruz. ÖLÜ PİXEL nedeni ile değişim garantisi uluslarası markalarda min. 5 - 6 adetten itibaren başlarken MONSTER notebooklarda 1 adet ÖLÜ PIXEL çıksa bile ürünü yeni bir ürünle birebir değiştiriyoruz.
 
Ali Güngör GE70 kullanıyor sanırım. Eğer Monster daha iyi olsaydı onu alırdı. Demek ki değilmiş. Demek ki fanboyluk denmiyormuş ona. YouTube kanalında dalga geçercesine videolar var. Aklıma "Garanti biziz" diyen esnafı getiriyor.
 
Ali Güngör Allah mı? Bunu yapın dese düşünmeden yapacak mısın?
Ben Monster kullanmıyorum. 5 yakın arkadaşım kullanıyor. Nasıl bir firma olduğunu bizzat gördüm. Firmadaki ilgi alakaya, performansa "6 ay sonra geri geliyor." dedirtmem. Bilmeden atıp tutmayın. Bunu hak etmiyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı