10 gün boyunca orada kalıyor, o yüzden kendim yapıyorum.Benim bildiğim Monster ömürboyu bakım servisi sunuyordu.
Doğru ama hem zaman kaybı oluyor hem de macun kalitesi iyi değilmiş. Arkadaşım göndermişti RAM takviyesi ve bakım yaptırmıştı fakat sonradan kendi özel macun alıp sürdü.Benim bildiğim Monster ömür boyu bakım servisi sunuyordu.
MX-4 100 lira diye öbür macunu almalı mıyım diye sordum bu ise 150 lira aşağı yukarı.Corsair XTM 50 High Performance Termal macun.
Size kalmış Emre bey. Ancak, ister istemez kalite farkı var. Ben daha önce deneyimledim 2-5 derece arası fark ediyor. Ben bu farkı önemsediğim için aldım. Ancak çok da önemli değil eğer siz benim gibi bu farkı önemsemiyorsanız. Bir de sadece sıcaklık farkı değil uzun ömürlülük farkı da var.MX-4 100 lira diye öbür macunu almalı mıyım diye sordum bu ise 150 lira aşağı yukarı.
Masaüstü olsa ya da kaliteli soğutmaya sahip bir dizüstü bilgisayar olsa daha kaliteli macuna yöneleceğim ama yani bu bilgisayar her halükarda ısınacak.Size kalmış Emre bey. Ancak, ister istemez kalite farkı var. Ben daha önce deneyimledim 2-5 derece arası fark ediyor. Ben bu farkı önemsediğim için aldım. Ancak çok da önemli değil eğer siz benim gibi bu farkı önemsemiyorsanız. Bir de sadece sıcaklık farkı değil uzun ömürlülük farkı da var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.