Monster Abra v15.8 ekran gidip geliyor

KokceliMehmet

Hectopat
Daha fazla  
Intel Driver Support&Assistant uygulamasından Intel grafik kartını güncelledim. Yeni kart yüklendikten sonra her saniye ekran Refresh atıyor gibi gidip geliyor. Kaldırmaya çalışayım dedim de ekranda hiçbir işlem yapamıyorum hep Refresh attığı için. BIOS'tan falan ekran kartı kaldırılıyor mu diye araştırdım da bulamadım. Nasıl çözebilirim sorunu? Bilgisayarım Monster Abra v15.8.

Yok hocam bilgisayar fabrikasyon olarak. Bence teknik servise götürün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğiniz gibi YouTube'da buldum aynı sorunu. Video sahibi format attım düzeldi de demiş. Teknik servise de yolladım demiş.

@108456 @Hangottom şans eseri ekran gidip gelmesini kesti 5 saniyeliğine bende o sıra aygıt yöneticisinden ekran kartını kaldırdım. En güncel ekran kartını yeniden yükledim ama resimdeki gibi sağ alt simgeler ve sekme kenarları beyazlaştı. Nasıl düzelir sizce?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (13).png
    Ekran Görüntüsü (13).png
    362 KB · Görüntüleme: 219
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı