T TakoBaran Decapat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 16 3 Temmuz 2021 #1 Monitörde Ghost problemi ile karşılaştım sizce fazla sorun yaratır mı ve ısınıyor anlamıyorum bu konudan yardım eder misiniz? CS:GO Valorant GTA 5 oynuyorum genelde iade etsem mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2021
Monitörde Ghost problemi ile karşılaştım sizce fazla sorun yaratır mı ve ısınıyor anlamıyorum bu konudan yardım eder misiniz? CS:GO Valorant GTA 5 oynuyorum genelde iade etsem mi?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 3 Temmuz 2021 #2 Tabii iade et. İleride çok rahatsız eder seni.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.902 Çözümler 24 Yer Antalya 3 Temmuz 2021 #3 İade edebiliyorsan iade et. Sırf 240 Hz diye VA panel ve ghosting sorunlu model alınmaz.
T TakoBaran Decapat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 16 3 Temmuz 2021 #4 377660 dedi: Tabii iade et. İleride çok rahatsız eder seni. Genişletmek için tıkla... Over drive açtım biraz düzeldi fazla mi sence ?
377660 dedi: Tabii iade et. İleride çok rahatsız eder seni. Genişletmek için tıkla... Over drive açtım biraz düzeldi fazla mi sence ?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 3 Temmuz 2021 #5 TakoBaran dedi: Over drive açtım biraz düzeldi fazla mi sence ? Eki Görüntüle 1094750 Genişletmek için tıkla... Hocam, iade etme şansınız varken uğraşmaya değmez. Eski haline hiçbir zaman dönemez. Dönse bile pahalıya patlar.
TakoBaran dedi: Over drive açtım biraz düzeldi fazla mi sence ? Eki Görüntüle 1094750 Genişletmek için tıkla... Hocam, iade etme şansınız varken uğraşmaya değmez. Eski haline hiçbir zaman dönemez. Dönse bile pahalıya patlar.
T TakoBaran Decapat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 16 3 Temmuz 2021 #6 KeyN_N dedi: İade edebiliyorsan iade et. Sırf 240 Hz diye VA panel ve ghosting sorunlu model alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hala fazla mi over drive açtım 377660 dedi: Hocam, iade etme şansınız varken uğraşmaya değmez. Eski haline hiçbir zaman dönemez. Dönse bile pahalıya patlar. Genişletmek için tıkla... Uğraşmaktan üşendim ;d ama cidi bir sorunsa iade edecem 2 saat oldu geleli
KeyN_N dedi: İade edebiliyorsan iade et. Sırf 240 Hz diye VA panel ve ghosting sorunlu model alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hala fazla mi over drive açtım 377660 dedi: Hocam, iade etme şansınız varken uğraşmaya değmez. Eski haline hiçbir zaman dönemez. Dönse bile pahalıya patlar. Genişletmek için tıkla... Uğraşmaktan üşendim ;d ama cidi bir sorunsa iade edecem 2 saat oldu geleli
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.902 Çözümler 24 Yer Antalya 3 Temmuz 2021 #7 TakoBaran dedi: Hala fazla mi over drive açtım Genişletmek için tıkla... Evet. TakoBaran dedi: Uğraşmaktan üşendim ;d ama cidi bir sorunsa iade edecem 2 saat oldu geleli Genişletmek için tıkla... Rekabetçi ve bulanıklıktan hoşlanmayan biriysen ciddi sorun. İade edersen LG 24GN650-B modeline bakabilirsin.
TakoBaran dedi: Hala fazla mi over drive açtım Genişletmek için tıkla... Evet. TakoBaran dedi: Uğraşmaktan üşendim ;d ama cidi bir sorunsa iade edecem 2 saat oldu geleli Genişletmek için tıkla... Rekabetçi ve bulanıklıktan hoşlanmayan biriysen ciddi sorun. İade edersen LG 24GN650-B modeline bakabilirsin.