Bende normalde Monster önerirdim ama dün ilk defa inceleme fırsatı buldum. Arkadaşım almış. Kasa plastiği kalitesiz duruyordu buyuk ihtimal elimi koyduğum yerler kararacak dedim ama o kadar sorun değildi benim için performans önemli diyordum. Ama arkadaki Monster yazısının düz olmadığını farkettim dikkatlice bakınca bu yazının bizim bildiğimiz sıradan yapıştırmalı harfler olduğunu anladım. Daha ilk haftasında harfler sökülmeye başlamış. Diyebilirsiniz şimdi buna mı taktın diye. Evet biraz taktım açıkçası sonuçta 2500 tl para vereceğim çin malı ürün gibi markayı yapıştırma harf yapmışlar daha neler
Bunlar bilgisayarı elime ilk aldığımdaki izlenimlerim. MSI bir bilgisayarı inceleme fırsatı bulamadım o konuda bir yorum yapmam ama Monster yeteri kadar kalitesiz geldi gözüme. Aynı fiyata MSI'ın i5 modeli var oyunlarda fark yapmaz i5 ile i7. Monsterın tek artısı GTX860. Karar senin ama ben eminim bu iki markada performans olarak seni üzmeyecektir. Çünkü monsterdaki şikayetlerin performans ağırlıklı olmadığını biliyorum.