Monster fiyatları neden indirmiyor?

Monster o birkaç günlük kısa arada ürünleri yurt dışından satın alıp getirebildiğini kanıtlayamazsa ceza alır. Çok düşük fiyata satamadığın gibi çok yüksek fiyata da satamazsın. Bütün firmalar almalı. Çoğu firma dolar düşünce indirimini yaptı. Kimisi birkaç saatliğine satış durdurdu. Dolar düşüşü devam edince yeniden açtı. Monster'ın indirim yapmaması mantık dışı. Satın alacaksın, gümrüğe gelecek, kontrol edilecek, eline ulaşacak, montaj yapıp kutulanacak, hazır hale getirilecek ama hemen zam yapacak. Şu anda bile satın aldığınız zaman tedarik süresi veriyorlar. Ne stok yapmışlar? Ayrıca zam 13.50 üzerinden uygulanmış 17 TL değil yanlış bilgi vermeyelim. Aradaki 2.50 TL'lik farkı düşürmediler.
 
Dizüstü tarafında Monster; ASUS, MSI, Acer gibi markalardan pahalı bir konumda ise bir sorun vardır. Benim gördüğüm kadarıyla böyle bir şey yok.

Bu ürün varsayımınızı çürütür mü?
 
@Asdasgudas aradaki o farkı düşürmüşler işte. İnsanlar çok daha fazlasını bekliyor. Bir günde 2 TL oynayan Doları görünce bütün firmalar sanki 17 TL üzerinden fiyatlandırma yapmış da şimdi 11 TL'ye neden dönmediği sorgulanıyor. Bu forumda bile bunun hesabının yapılamaması tuhaf.

İntel 11800H işlemcili ürünler ile kıyaslama yaparsak daha mantıklı bir iş yapmış oluruz. AMD işlemcili dizüstü bilgisayarların fiyat avantajı olduğunu biliyoruz.

Ayrıca: Tulpar T5 V20.3 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
 
Son düzenleme:
Bu konudan bende muzdaribim adamlara mesaj attım 23.12.2021 ayında fiyatlarımızda indirim yaptık gibi bir mesaj attılar bende cimere, şikayet vara yazdım bakalım göreceğiz. Şu an fiyatları 15$ göre endeksli. Bu süre de ne monster önerin nede satın alın hatta şikayet bile edin derim.
 
Son düzenleme:
Bu konudan bende muzdaribim adamlara mesaj attım 23.12.2021 ayında fiyatlarımızda indirim yaptık gibi bir mesaj attılar bende cimere, şikayet vara yazdım bakalım göreceğiz. Şu an fiyatları 15$ göre endeksli. Bu süre de ne Monster önerin ne de satın alın hatta şikayet bile edin derim.

Gelmişler bir de burada Monster'ı savunuyorlar.
17.3 versiyonu var mı
araştırmadım bana monster marka lazım
 
Kim neden bir firmayı savunsun? Herkes yüksek fiyatlar yüzünden sıkıntı yaşıyor. Sadece değerlendirmeyi doğru yapmak gerektiğini söylüyorum. Bir firma bir mantığa oturtmadan diğerlerinden pahalıya satarsa bu firmaya pahalıya patlar. Halaycı dayılardan olmayalım.
Fiyatlarda yine bir miktar indirime gidilmiş, almayı düşünenler bakabilir.
 
Son düzenleme:
@Asdasgudas aradaki o farkı düşürmüşler işte. İnsanlar çok daha fazlasını bekliyor. Bir günde 2 TL oynayan doları görünce bütün firmalar sanki 17 TL üzerinden fiyatlandırma yapmış da şimdi 11 TL'ye neden dönmediği sorgulanıyor. Bu forumda bile bunun hesabının yapılamaması tuhaf.

Intel 11800h işlemcili ürünler ile kıyaslama yaparsak daha mantıklı bir iş yapmış oluruz. AMD işlemcili dizüstü bilgisayarların fiyat avantajı olduğunu biliyoruz.

Ayrıca: Tulpar T5 V20.3 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Hocam linkini verdiğiniz bilgisayarı bugün aldım forumda araştırıken aramızda konusu geçmiş 20 25 gün önce umarım memnun kalırım.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı