Monster Huma H4 v5.2 BIOS ekranı hatası

Axiii

Yoctopat
Daha fazla  
İşlemci
İntel İ7 core
Arkadaşlar yeni aldığım sıfır Monster Huma H4 v5.2 marka bilgisayarımı açtığımda karşıma BIOS ekranı çıktı. Ne yaparsam yapayım geçemiyorum, bir sürü video izledim ama hiçbir şekilde çözümü bulamadım. Çünkü lanch seçeneği yok.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    290,7 KB · Görüntüleme: 15
  • image.jpg
    image.jpg
    272,1 KB · Görüntüleme: 12
  • image.jpg
    image.jpg
    270,9 KB · Görüntüleme: 12
  • image.jpg
    image.jpg
    268 KB · Görüntüleme: 15
  • image.jpg
    image.jpg
    305,4 KB · Görüntüleme: 11
İlk aldığınız gibi mi bu sorunu yaşadınız? Yani hiç işletim sistemine girebildiniz mi? Diskiniz var ancak içinde kurulu sistem yok gibi gözüküyor. İlk öncelikle "Exit" menüsünden "Restore Defaults" seçeneğine tıklayın ve uyarı gelirse yes deyin. Ardından "Save Changes and Reset" tuşuna tıklayın, çıkan uyarıya yes deyin. Eğer yine BIOS'a atarsa ve işletim sistemine aldığınızdan beri hiç giremediyseniz içine işletim sistemi kurmanız gerekecek.

İlk aldığınız gibi mi bu sorunu yaşadınız? Yani hiç işletim sistemine girebildiniz mi? Diskiniz var ancak içinde kurulu sistem yok gibi gözüküyor. İlk öncelikle "Exit" menüsünden "Restore Defaults" seçeneğine tıklayın ve uyarı gelirse yes deyin. Ardından "Save Changes and Reset" tuşuna tıklayın, çıkan uyarıya yes deyin. Eğer yine BIOS'a atarsa ve işletim sistemine aldığınızdan beri hiç giremediyseniz içine işletim sistemi kurmanız gerekecek.

Evet ilk aldığım gibi yaşadım bu sorunu ve hiçbir işletim sistemine giremedim. Daha önce de dediğiniz yöntemi denedim fakat tekrar BIOS ekranına attı. Bilgisayar zaten elime bugün ulaştı yani ilk kez girdim. Sanırım sizin dediğiniz gibi içine işletim sistemi kurmam gerekecek. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Bilgisayar yeni olmasına rağmen OS nasıl çökebiliyor ki? Fırsat bulduğumda teknik servise götüreceğim.
Gözümden kaçmış, OS zaten yok yüksek ihtimal. Temiz kurulum yapman gerek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı