- İşlemci
- İntel İ7 core
Arkadaşlar yeni aldığım sıfır Monster Huma H4 v5.2 marka bilgisayarımı açtığımda karşıma BIOS ekranı çıktı. Ne yaparsam yapayım geçemiyorum, bir sürü video izledim ama hiçbir şekilde çözümü bulamadım. Çünkü lanch seçeneği yok.
İlk aldığınız gibi mi bu sorunu yaşadınız? Yani hiç işletim sistemine girebildiniz mi? Diskiniz var ancak içinde kurulu sistem yok gibi gözüküyor. İlk öncelikle "Exit" menüsünden "Restore Defaults" seçeneğine tıklayın ve uyarı gelirse yes deyin. Ardından "Save Changes and Reset" tuşuna tıklayın, çıkan uyarıya yes deyin. Eğer yine BIOS'a atarsa ve işletim sistemine aldığınızdan beri hiç giremediyseniz içine işletim sistemi kurmanız gerekecek.
OS çökmüş. Onarım ya da temiz kurulum yapman gerekiyor.
İçinde sistem yoktur büyük ihtimal, veya aldığınız bayinin hatasıdır varsa da.Bilgisayar yeni olmasına rağmen OS nasıl çökebiliyor ki? Fırsat bulduğumda teknik servise götüreceğim.
Gözümden kaçmış, OS zaten yok yüksek ihtimal. Temiz kurulum yapman gerek.Bilgisayar yeni olmasına rağmen OS nasıl çökebiliyor ki? Fırsat bulduğumda teknik servise götüreceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.