Monster Hunter Wilds'ın 2. beta testi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Makaleler
7
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bildiğiniz üzere beta testi bugün erişime açıldı. Maalesef benim kartımda ilk betada poligonlaşma olduğundan (İkinci beta ile ilk beta aynı versiyon muhtemelen. Benchmark toolda yok bu sorun.) ben oynayamıyorum. Ancak Arkveld savaşı çok hoş duruyor. Ana oyunda savaşmak için sabırsızlanıyorum. Gördüğüm kadarıyla kitle de Arkveld'i fazlasıyla beğenmiş.

Yine de ben maalesef ana oyunda görebileceğim. Geliştiricilerin beta üzerinde zaman kaybetmek istememesi anlaşılabilir bir durum ama oynayamamak üzücü.

Peki bu forumdan oynayanlar ne düşünüyor?

Sabahın köründe oynamayı planlarken hala PC'nin başına oturamamış olmam. Kardeş olunca böyle oluyor :D. Yetmezmiş gibi bir de anne zoruyla ev temizliği yapıyorum. Anca 2-3 saat sonra deneyimleyebileceğim. O zaman ne düşündüğümü buraya yazarım.

@LegendaryDevilHunter
Oyun madem woke ona göre davranak. (Oyun Lowlest grafiklerdeymiş. Ben direk oyuna girdim.)
1738933289149.png
Başladım bakalım.

Son düzenleme:
Sabahın köründe oynamayı planlarken hala PC'nin başına oturamamış olmam. Kardeş olunca böyle oluyor :D. Yetmezmiş gibi bir de anne zoruyla ev temizliği yapıyorum. Anca 2-3 saat sonra deneyimleyebileceğim. O zaman ne düşündüğümü buraya yazarım.

@LegendaryDevilHunter
Oyun madem woke ona göre davranak. (Oyun Lowlest grafiklerdeymiş. Ben direk oyuna girdim.)Eki Görüntüle 2417963
Başladım bakalım.
Muhteşem dizaynınızdan dolayı tebrik ediyorum sizi. İyi oyunlar hocam. Arkveld çok zor diyorlar bakarsınız artık.

Oyuncu sayısı yine oldukça fazlaymış.
Screenshot_20250207_162901_Chrome.jpg

1738935587712.png

2 defa crush yemiş bulunmaktayım. Neyse, tuş atamasından nefret ettim. Sırf bunun için 10 dakika tuş ataması yaptım. Onu yapınca oyun inanılmaz zevkli oldu. Bow'a gelen yeni özelliği beğendim. Arkadaşla oynamayı denedik. Ancak sürekli kopmalar oldu. Arkadaş en sonunda sövdü. Çıkınca oynarız dedi :D. Kısaca diğer oyunlarda olduğu gibi Wi-Fi ile bağlanırken hala kopmalar oluyor. Artık bize özgümü anlamadım. "Chocobo" kontrolleri köpeğe nazaran nedense yetersiz geldi. Herhalde beklentiden dolayı. Onun dışında ara sahne geçme olsun, görevi derhal bitirme olsun, hasat hızı olsun, yaratıkların artık üzerine çıkmak olsun, handler artık yanımızda olduğundan hızlıca görev katılma olsun beni bayağı tatmin etti. Ancak hala oyunu çıkar çıkmaz alma konusunda tereddütteydim. Ayrıca belirtmeliyim. Oyun biraz arayüz olarak çok karmaşık geldi bana. Yeni başlayan biri olsam bunalırdım herhalde.

Demo olduğunu biliyorum ama belirtmediğim çok fazla problemi var. Umarım tam oyun böyle olmaz.

@Lejant Rise kadar hızlı olmaması normal oyunun. Onun dışında belirttiğiniz sorunlar hep teknik olarak anladığım kadarıyla. Maalesef onlar üzücü. Sunucular çok kişi olduğundan bu durumda olabilir ama bilmiyorum. Benim arkadaşlar multiplayerda sorun yaşamıyordu. Yine de ilk 1-2 hafta sunucular sorun çıkarabilir yoğunluktan dolayı.

Bow nerf yiyecek bu arada final versiyonunda. Haberiniz olsun.

Rise kadar hızlı olmaması bence iyi. Rise'da canavarlar hızımıza yetişemiyor bile. Hatta o yüzden oyunun hitboxları rezalet. Kare şeklinde hitboxları var oyunun.

Oyun anlamda beni oldukça memnun edecek ama teknik anlamda pek de iyi olmayan bir iş geliyor gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı