Monster Hunter Wilds'ın Launch Trailerı Yayınlandı

Soulstan daha zor. Çok daha uzun bir alışma süreci var. Bosslar da genel olarak daha zor. İlk MH oyununuz olacağından Low rank zor gelecektir. Betasını deneyin isterseniz. Yarın var ama performans iyileştirmeleri ve oynanış iyileştirmeleri betada bulunmamakta. Hatırlatayım. Hitspotun eksikliği betada bariz. Preview'larda çok iyi duruyor. Yine de beta bayağı keyifli.

Hikayeye pek takmayın. Bu ile girilir.

Zorsa şu anlık benlik değil demek ki.

Betasını deneyin. Ona göre karar verirsiniz. (Performans konusunda çok kötü olduğunu ekleyeyim. Bunun sebebi buildın Gamescom'da oynatılmış eski bir build olması. İyi bir PC lazım. FSR Frame Generation da bozuk betada. Mod ile çözmeniz lazım. Benchmark tool oyunun çıkış versiyonuna daha yakın bir build ve bende yine iyi çalışıyor açıkçası.)

Fragmanı da bir heyecanlandırdı aslında.
Güzel hazırlamışlar. Hatta Arkveld'e power clash yaptığı anda Proof of a hero'nun melodisinin girmesi "Hell yeah." dedirtmedi değil. Zaten hayatımı gömeceğim bir oyun. Oldukça beğeneceğimi düşünüyorum. Mekanikler betada çok sağlamdı. (Hitspot eksik olsa da. Onu da halletmişler gibi duruyor.) Canavarlar da çok güzel duruyor. Çıkınca iyice bakarız.

Monster Hunter: Wilds’ın bir kırılım noktası olabileceğini düşünüyor olmak ile birlikte oyun dünyası basic yapımlardan ibaret olan kişiler için doğrudan “zor” olarak lanse edilebiliyor.

Monster Hunter ile ilgili bu kitle tarafından üretiliyor olan temel konu oyunun temel yapısı ile ilgili kafaları içerisinde anlam veremiyor oldukları tartışmalar serisi ile ilişkilendirilebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster Hunter: Wilds’ın bir kırılım noktası olabileceğini düşünüyor olmak ile birlikte oyun dünyası basic yapımlardan ibaret olan kişiler için doğrudan “zor” olarak lanse edilebiliyor.

Monster Hunter ile ilgili bu kitle tarafından üretiliyor olan temel konu oyunun temel yapısı ile ilgili kafaları içerisinde anlam veremiyor oldukları tartışmalar serisi ile ilişkilendirilebiliyor.
Bu durum Monster Hunter'ın yeni oyuncu dostu olmayan bir seri olması ile ilişkili. "İlk oynadığınız MH, en zor MH oyunudur." sözünü duymuşsunuzdur. Doğru bir söz. Yeni oyuncuları low rankte de high rankte de zorlayacaktır. Çünkü mekanikleri çok farklı ve alışma süreci uzun. Ancak mekaniklere hakim oyuncuları endgame contenti dışında zorlayacağını sanmıyorum.

Bu oyun temel Monster Hunter World'den zor olacak gibi duruyor. Betadaki Rey Dau ve Arkveld öyle bir izlenim vermekte. Şahsen beni de mutlu edecek bir durum bu. Temel Monster Hunter World'ü kolay buluyorum.

Bu durum Monster Hunter'ın yeni oyuncu dostu olmayan bir seri olması ile ilişkili. "İlk oynadığınız MH, en zor MH oyunudur." sözünü duymuşsunuzdur. Doğru bir söz. Yeni oyuncuları low rankte de high rankte de zorlayacaktır. Çünkü mekanikleri çok farklı ve alışma süreci uzun. Ancak mekaniklere hakim oyuncuları endgame contenti dışında zorlayacağını sanmıyorum.

Bu oyun temel Monster Hunter World'den zor olacak gibi duruyor. Betadaki Rey Dau ve Arkveld öyle bir izlenim vermekte. Şahsen beni de mutlu edecek bir durum bu. Temel Monster Hunter World'ü kolay buluyorum.
Sizin aksinize pişman olmamak için beklentiyi hep belirli bir seviyede tutuyorum. Wilds ile ilgili temel beklentim Iceborne çıtası olmasa bile idare edebilecek olması. Wilds ile ilgili olan tartışmaların oyunun çıkışı ile birlikte oturacak olan bir nokta olduğunu düşünüyor olmak ile birlikte Wilds’ın en temel noktası içerik ve gameplay konusunda doğrudan üzmeyecek olan bir yapı üzerine kurgulanmış olarak net bir şekilde kendi konumuna işaret ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin aksinize pişman olmamak için beklentiyi hep belirli bir seviyede tutuyorum. Wilds ile ilgili temel beklentim Iceborne yaratıklarının çıtası olmasa bile idare edebilecek olması. Wilds ile ilgili olan tartışmaların oyunun çıkışı ile birlikte oturacak olan bir nokta olduğunu düşünüyor olmak ile birlikte Wilds’ın en temel noktası içerik ve gameplay konusunda doğrudan üzmeyecek olan bir yapı üzerine kurgulanmış olarak net bir şekilde kendi konumuna işaret ediyor.
Canavar noktasında "Çıkınca bakalım." kafasındayım. Sızdırılan canavarlar isim olarak oldukça iyiler. Wilds'ın flagshipini (Arkveld) Iceborne'ün flagshipinden (Velkhana) daha çok sevme ihtimalim yüksek. Arkveld çok güzel bir canavar. Aynı zamanda Rey Dau savaşını da çok beğenmiştim betada. Yine de benim için Iceborne'ün zirvesi Alatreon ve Fatalis'tir. Gore Magala, sonraki bölgelerin apexleri ve sızdırılan birkaç canavardan Alatreon keyfi alma ihtimalim var (World'de elemental hasar çok düşük olduğundan Alatreon kimisi için de çiledir. Ben de sorun çektim açıkçası ama yine de çok severim.) Ancak Fatalis keyfi verebilecek bir canavar olma ihtimali az geliyor. Raging Brachydios ve Deviljho dışında gittiğine pek üzüldüğüm bir canavar olmamakla birlikte Wilds'ın sızdırılan canavar listesinin oldukça iyi olduğunu düşünüyorum.

Iceborne canavarlarının neredeyse hiç olmaması desteklediğim bir durum. Sonuçta iyi olan şeyi tekrar edersen o şey sıkar. Ayrıca bu oyunda crit fena nerf yemiş. Crit metası kalkmış. Elemental hasar ise ciddi bir buff yemiş. World'de tüm buildların crit ve raw dmg üzerine olması, elemental buildların nasıl raw dmgden fazla vururum değil de nasıl raw dmg ile aynı hasarı vurabilirim kafasında olması ciddi bir sorundu. Wilds'da bunu görmek hoşuma gitti. Iceborne ve World, build dizmek konusunda ciddi sorunları olan oyunlar. (Attack Jewel +4 düşürme ihtimaliniz sokaktaki herhangi bir insanın bakire olmama ihtimalinden az.) Wilds'ın muhtemelen daha ödüllendirici olacak RNG'si ve craftable sistemi ile bu konunun çok daha iyi kurtarılacağını umuyorum.

Temel mekanikler konusunda Iceborne'ün üzerine ciddi oranda koyulmuş zaten. Iceborne kadar sevebilme ihtimalim var gibi görünüyor. Daha fazla sevebilir miyim bilmiyorum. Ancak canavar konusunda bilemiyorum. Dediğim gibi "Çıkınca bakarız." kafasındayım. Sonuçta deneyim etmeden net bir şey söylenemez.

Demoyu epey seyrettim çok çok iyi olmuş canavarlar, renk paleti, oynanış vs. Yakında world+iceborne oynayıp wilds satın alacağım belki sizlerle oynama şansım olur.

Demoyu epey seyrettim çok çok iyi olmuş canavarlar, renk paleti, oynanış vs. Yakında world+iceborne oynayıp wilds satın alacağım belki sizlerle oynama şansım olur.
Oyun çok güzel zaten. Balahara, Rey Dau, Gypceros ve Arkveld güzel olmuş. Rey Dau ve Arkveld top tiera oynayacak kaliteye sahipler bana kalırsa. Umarım oyunun geri kalanında da böyle güzel canavarlar olur. Onun dışında mekanikler, dünya tasarımı, atmosfer ve renk paleti falan çok iyi.

Arkveld güzel olmuş. Rey Dau ve Arkveld top tiera oynayacak kaliteye sahipler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğa ortamında haz etkisi yaratabiliyor olan iki işlem içerisinden bir tanesine doğrudan erişebiliyor olmak için geriye sadece 10 günlük bir zaman dilimi kaldı.

Yeni konular

Geri
Yukarı