mseryındex Centipat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 127 12 Şubat 2020 #1 Merhabalar, MSI kampanyasından Monster Hunter World iceborne kodu aldım. Bu kodu bu forumda veya baska bir yerde satabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2020
Merhabalar, MSI kampanyasından Monster Hunter World iceborne kodu aldım. Bu kodu bu forumda veya baska bir yerde satabilir miyim?
O oscar107 Centipat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 16 13 Mart 2020 #2 mseryındex dedi: Merhabalar, MSI kampanyasından Monster Hunter World iceborne kodu aldım. Bu kodu bu forumda veya baska bir yerde satabilir miyim? Genişletmek için tıkla... satılır evet Aynı kampanyadan bende oyunları kazandım arkadaşlar yeni konu açamadıgım için buraya yazıyorum Monster Hunter World İceborn ve Resident evil 3 satılıktır ilgilenenler mesaj atabilir Son düzenleme: 16 Mart 2020
mseryındex dedi: Merhabalar, MSI kampanyasından Monster Hunter World iceborne kodu aldım. Bu kodu bu forumda veya baska bir yerde satabilir miyim? Genişletmek için tıkla... satılır evet Aynı kampanyadan bende oyunları kazandım arkadaşlar yeni konu açamadıgım için buraya yazıyorum Monster Hunter World İceborn ve Resident evil 3 satılıktır ilgilenenler mesaj atabilir