Monster iade süreci

O zaman ben her 6 ayda bir laptop alayım iade edeyim, ömrümün sonuna kadar ücretsiz kullanayım mantığına geliyor bu, maalesef mümkünatı yok.

Olur mu hocam? Bu makinelerde kronik statik elektrik problemi var. Cevrenizde Abra kullanan ve memnun olan var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçeniz leş hocam. 6 ayda kimse iade almaz. Adama demezler mi kardeşim 6 ay kullandın 6. ayda mı çıktı problem?

6 ay kullanmadım birader 2 kez cihaz değişti 2.ayındayım daha anlamatmadım herhalde cihaz değişimden bahsediyorum dogru düzgün kullanamadıkki. İade edeceğim saçma sapan hataları var Türkçem leş öğretmenim sendin :D
6 ay olmuş iade almazlar.

6 ay olmadı 2 aydır kullanıyorum 2 kez cihaz değişmiş hocamm.
 
Son düzenleme:
Öncelikle 6 ay muhabbeti çıkma nedeni kullanma sürenizi belirtmeden 6 ay iadesi sormanız olmuş herkes oraya odaklandı bu yüzden. Eğer 2 ay olduysa ve iki değişim sonrasında da sorun varsa hakem heyetine başvurabilirsiniz. Yine o günkü paradan iade verecekleri için ( iade gerçekleşirse) az da olsa zararınız olacaktır. Bir de burada önemli konu cihaz mı problemli yoksa sizin için yetersiz durumudur. Eğer sizin için yetersizlik varsa iade sebebi sayılmayacaktır. Kronik belli problemleri varsa ve ispatlayabilirseniz tekrar değişim veya karara göre iade alabilirsiniz.
 
Öncelikle 6 ay muhabbeti çıkma nedeni kullanma sürenizi belirtmeden 6 ay iadesi sormanız olmuş herkes oraya odaklandı bu yüzden. Eğer 2 ay olduysa ve iki değişim sonrasında da sorun varsa hakem heyetine başvurabilirsiniz. Yine o günkü paradan iade verecekleri için ( iade gerçekleşirse) az da olsa zararınız olacaktır. Bir de burada önemli konu cihaz mı problemli yoksa sizin için yetersiz duru mudur? Eğer sizin için yetersizlik varsa iade sebebi sayılmayacaktır. Kronik belli problemleri varsa ve ispatlayabilirseniz tekrar değişim veya karara göre iade alabilirsiniz.

Olmaz mi hocam? Oyunlarda FPS dusmesi, BIOS Vt D ayari, siyah bos ekran gelmesi ve statik elektrik vs.
@Silinen üye hocam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı