Monster K3 Pusat vs Redragon K552-2

Tamam hocam klavyenin rahat oldugunu söylüyorsanız sıkıntı yok. Alıyorum
Sipariş hazırlanıyor yazıyor hala ne klavyeymis ekran kartları gibi bir anda bu da piyasadan silindi. 1 aydır bu klavyeyi almaya uğraşıyorum qp den sipariş ettim 4 gün sonra arayıp klavyeniz ıslandı iptal ettik dediler şimdi de bu.

Sipariş hazırlanıyor yazıyor hala ne klavyeymis ekran kartları gibi bir anda bu da piyasadan silindi. 1 aydır bu klavyeyi almaya uğraşıyorum qp den sipariş ettim 4 gün sonra arayıp klavyeniz ıslandı iptal ettik dediler şimdi de bu.
Ben aramıstım stokta 4 tane var demişlerdi. Yalan söylemediler umarım. Yarın sabah arıcam
Sizin adınıza ayırmışlardır ürünü dediler bana 4 iş günü içinde verilir dedi perşembeye kadar bekleyin vs dedi. Size ne dediler hocam?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı