Monster laptop alınır mı?

sekiz_tekinoglu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2. el dizüstü bakıyorum ve özelliklerini ve fiyatını beğendiğim Monster cihaz var. İnternette bakındım biraz Clevo kasalar sıkıntıymış tarife göre baktığım cihaz Clevo kasa değil. Yani almak istiyorum ama bayağı bir kötüleniyor internette. Gerçekten ısı problemi veya başka problemleri var mı kullanılamayacak derecede mi? Bilgi sahibi arkadaşlar açıklarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam model kodu nedir atar mısınız? Link de atabilirsiniz sahibinden üstünden.

Model kodunu yazmamış ama sorabilirim isterseniz. Özellikleri 4060 140W, i5 13500HX, 16 GB RAM, 512 GB SSD. 30K ya satılıyor.
Tongfang kasa kullanıyor, ısınan kasaya sahip olmasına rağmen felaket derecede değil. 30 bin TL'yi hakeden bir cihaz olduğunu düşünmüyorum, daha iyi o fiyatlarda 4060'lı ikinci el cihazlar alınır.

Model kodunu yazmamış ama sorabilirim isterseniz. Özellikleri 4060 140W, i5 13500HX, 16 GB RAM, 512 GB SSD. 30k ya satılıyor.

Donanım iyi ama bu kasa Clevo olması lazım yanlış değilse. Kasa araştırması yapmadım bunlara net olarak. Eski Clevo'lar gibi değil. Tek eksisi dandik macun ile geliyordu. 30.000 TL iyi fiyat. Sıfır fiyatı gereksiz pahalı diye sifir önermiyorum.

Donanım iyi ama bu kasa Clevo olması lazım yanlış değilse. Kasa araştırması yapmadım bunlara net olarak. Eski Clevo'lar gibi değil. Tek eksisi dandik macun ile geliyordu. 30.000 TL iyi fiyat. Sıfır fiyatı gereksiz pahalı diye sifir önermiyorum.

Şöyle atayım linki internetteki tarife göre clevo kasa değil.

Clevo kasa olduğuna emin misiniz hocam? Control Center tasarımı aynı Tongfang kasalardaki gibi, Clevo'nun Control Center temasına hiç benzemiyor.

Tongfang kasa kullanıyor, ısınan kasaya sahip olmasına rağmen felaket derecede değil. 30 bin TL'yi hak eden bir cihaz olduğunu düşünmüyorum, daha iyi o fiyatlarda 4060'lı ikinci el cihazlar alınır.

Denk gelmesi lazım bana denk gelen buydu. Bu fiyatta dün ve bugün için en F/P buydu bence. Önerdiğiniz bir marka var mı? Victus, MSI, Excalibur'a kafadan bakmıyorum hepsinin ekran kartının watt değeri düşük.

Ne gördüğünü tam bilmesem bile kuvvetle muhtemel eski kasa tarifidir. Yeni kasa için ayırt etmek zor.

Kapağında logonun yanlarında iki çizgi oluyormuş ve klavyede yazan semboller tuşun sol üst köşesine dayalı oluyormuş. Bunda ikisi de yok. Yine bir açılmış konudan okudum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı