Monster laptop bakımını yapmak sorun oluşturur mu?

canparlt

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Benim bir Monster laptopum var. Termalini değiştirmeyi ve fanlarını temizlemeyi istiyorum ama servise gönderip geri gelmesi 1 ay süreceği için kendim yapmak istiyorum. Garanti için herhangi bir sorun oluşur mu bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Benim bir Monster laptopum var. Termalini değiştirmeyi ve fanlarını temizlemeyi istiyorum ama servise gönderip geri gelmesi 1 ay süreceği için kendim yapmak istiyorum. Garanti için herhangi bir sorun oluşur mu bilginiz var mı?
Hayır oluşturmaz.

1 ay nedir.O kadar uzun mu sürüyor fan temizlemek?
Sorun oluşturmaz ama tozlu olmayan bir odada bakımının yapılması daha sağlıklı olur.Ayrıca termal macunu akıtmamaya ve düzgünce koymaya özen gösterin.Çivileri de gevşemiyecek şekilde sıkın.

Laptopa zarar vermediğiniz sürece garanti bozulmaz.

Hayır kargoda geçen süreyi ve serviste bekleyeceği sıra süresini de dahil ettim. Yoksa Max 1 gün sürmez bile bakım. Arkadaş gönderdi 3 haftada falan geldi geri.

Monster'e elle götürebilirsin kargoya göndermeni önermem ülkemizde kargo çalışanları o kadar iyi çalışıyor ki tek parça dönüyor camlarla beraber.

Evet onu da düşündüm o yüzden yine kendim bakımını yapmam en iyisi olacak.

Bu arada her macun laptop için uygun değil pump out yapabilir. Gaming gen sitesinde AMD versiyon Thermalright heilos var onu almanı öneririm. Bayağı fark yaratıyor.

Merhaba, sıkıntı oluşturmaz ama birkaç deneyimimi paylaşmak isterim. Geçenlerde arkadaşın 2 ayrı monster cihazını temizledik. İlk cihazda dışarıdan sökülebilen batarya vardı bataryayı söküp fanları çıkarıp temizliğini yapıp termal macunu sürüp kapattık. Ancak ikinci cihazın temizliğini yaparken bataryanın gömülü olduğunu farketmedik ve batarya bağlantılarını sökmeden fan sökmeye çalıştık ve haliyle anakartı yaktık. Yani kısacası cihazın tüm elektriğini kesmeden, statik elektriğini aldırmadan öyle bizim gibi bam güm girişmeyin. :)

Geri
Yukarı