Monster laptop ile G920 takas edilir mi?

Crow holy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba şehir dışına çıkacağım için bir laptop almak istedim masaüstü kullanıyorum ama tatildi akrabaydi vs. uzak oluyor işleri yetiştiremiyorum. Normal bilgisayardan anlıyorum ama laptop işlemcileri farklıymış sanırım. Kafam karıştı. Aşağıya bir resim bıraktım. Logitech G920 ile takasa verilir mi? Laptoplardan anlayan biri aydınlatsın beni

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-07-23-54-55-10_e6c416a7a20cc47f021fe9117c5cadc8.jpg
    219,1 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:

Biraz tuzlu fiyata koymuş laptopu. Aynı fiyata sıfır RTX 3050'li laptop var. Takas ile alacağım diyorsanız diğerlerine de bakın. Olmazsa son çare olarak bunu alın.

Biraz tuzlu fiyata koymuş laptopu. Aynı fiyata sıfır RTX 3050'li laptop var. Takas ile alacağım diyorsanız diğerlerine de bakın. Olmazsa son çare olarak bunu alın.
Peki hocam mantıklı mı direksiyon setini zar zor aldım ve hergün asetto için kullanıyorum çok seviyorum daha 1650 li bı laptop alsam uygun olurmu sadece valorant için

Peki hocam mantıklı mı direksiyon setini zar zor aldım ve her gün asetto için kullanıyorum çok seviyorum daha 1650'li bir laptop alsam uygun olur mu sadece Valorant için

Direksiyon setinin değeri nedir? GTX 1650'li laptop Valorant'ı rahat açar ama RAM'i düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…