Monster laptop neden alınmaz?

3-4 yıldır abra serisi kullanıyorum. Teknik servise bakım için gittiğinde gayet de temizliği yapılıyor. Ama aynı şekil bende de klavye sorunu var bazı tuşlar çalışmıyor. Batarya öldü ertesi gün açtım şarj almıyor değişmesi lazımmış. Yine ekran da öyle oldu menteşe sorununa bağlı ekran bozuldu. Bu sorunları benden önce yazan arkadaşlarda belirtmiş zaten. Ama öyle çok kötü alınmaz denilecek kadar değil herkes bütçesine uygun olan cihazı alır bu sorunlara rağmen hala memnunum kullanmaya devam ediyorum. Özellikle giriş ve orta seviyede sorunsuz cihaz bulmak zaten imkansız
Hocam imkansız değil. Bu paraya daha düzgün cihazlar var. Bu bir gerçek kabullenin

Tamirci bir arkadaşım var önceden tamire bir Monster gelmişti baktık anakart ölü. Aradık 2. El bir tane bulduk neyse çalıştı sonra 1 2 ay sonra başka biri yine Monster getirdi yine anakart ölü. Bir de şöyle bir şey var gerçekler kim nederse desin değişmez. Tulpar'ları bilmiyorum(parasını hak etmiyor bence)ama Abra serisinin çoğu Clevo kasa kullanıyor ve berbatlar. Hani tüm laptoplar ısınır ama soğutmasının iyi olması lazım ki net bir şekilde şöyleyebilirim Clevo kasa bunu yapamıyor. Sizin bir şey demeniz veya sizin sorun yaşamamanız bir şeyi göstermez ki. Herkes sorun yaşasaydı firma batardı zaten. Kaç kere Monster servisinden gelen laptop gördüm şansa göre bazen gittiğinden daha kötü halde geliyor. Bir arkadaş gönderdi açılmayacak şekilde geri geldi. Sen neden bunu aldın desen bahanesi eskiden 10k ya aldım. Eskiden Monster diğerlerine göre ucuzdu en azından biraz türklerde bilmediği şeylerde ucuza kaçar her zaman anlayabiliyorum ama şimdi çok güzel laptoplar var aynı fiyata öyle olunca Monster almak için sebep kalmıyor. Mesela Acer Nitro'lar var yeni kasa 3050 ile 3060 aynı kasa kullanıyor ve ikisinin de soğutması çok iyi ve pahalıda değiller. Onun yerine gidip Monster alan bilmiyordur anlamıyordur.

GTX 1650 laptopları var Clevo kasa GT710 performansı alamıyorsunuz.

Elinizi yakmasıda cabası.

Bugün hiçbir cihaz uzun vadede bakımı yapılmadığı sürece soğuk çalışmaz.

Aynı fikirdeyim, bilgisizlikten kaynaklanan bir durum mevcut.

Ben buna katılmıyorum bir nevi tamam dediğin doğru bakım olmazaa ısınır ancak hava şartlarında önemli dün 1050 Ti aldım üstünde toz bile yok ama Mersin'de 60 derece 🥲

Ben buna katılmıyorum bir nevi tamam dediğin doğru bakım olmazaa ısınır ancak hava şartlarında önemli dün 1050 Ti aldım üstünde toz bile yok ama Mersin'de 60 derece 🥲

Soğutuculara bir baksanız iyi edersiniz aslında, sizin için.

Hayırlı akşamlar.

Hemen öncellikle belirteyim, bu konuyu muhalefet, laf dalaşı gibi sebeplerden açmadım.
Ben Monster kullanıcısıyım. Şu an elimde olan model Monster Abra A5 v19.2. alalı 3 ay geçti ve tahmin ettiğim gibi hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Ailemden 1 yıldan uzun Monster laptop kullanan kişiler var. Etrafımda aynı şekilde. Bu insanların kendi ağızlarından sorduğumda "gayet iyi çalışıyor" cevaplarını alıyoruz.
Biraz araştırdığımızda, iyi bir Monster sisteminde "ısınmadan" başka bir sorun göremiyoruz. "Monster alınmaz" diyen kişilere sorduğumuzda, "müşteri hizmetlerine" çeviriyor konuyu. Daha fazla sorduğumuzda kendi ihtiyaçlarını karşılayamadığı için elindeki laptoptan memnun olmadığını söylüyor.
Şimdi basitce şunu soruyorum. Monster neden alınmaz? Sizi tatmin etmeyen, yanlış gördüğünüz işleri nelerdir?
Küçük bir not bırakayım ben, ağır ülkücü damarları kabarmış, Türk malı olduğu için bu laptopu ölesiye savunmaya çalışan biri değilim. Her yerde gördüğüm "Monster alınmaz, çabuk iade et, Monster hariç her şey olur" gibi başlıklı videoların, konuların sebeplerini öğrenmek istiyorum.
Monster'la hiçbir sorunum yok ve bilgisayarı alalı 2 ay oldu. Çok ısınıyor çünkü günde 6-7 saat fişe takılı bir şekilde oyun oynuyorum yani bunun bilgisayarın kendisiyle bir alakası yok. Tek sorun mavi ekran yemem. Valorant veya csgo oynuyorum clutch atacakken mavi ekran yiyip roundu kaybediyorum.

Kuzenim Abra kullanıyor tam serisini unuttum, 1650 var içinde. Sadece CSGO oynuyor ve kart yandı. Servis süreci 1 ay falan sürdü. Ha birde klavyesindeki yazılar çıkmaya başladı, ekranı durmuyor yerinde dimdik olması lazım durması için. Monster'ın belli modelleri alınır ama o modellerde bile saçma sapan sorunlarla karşılasıyorsunuz.

Mesela bu da bir yanlış bilgi. Laptopun arkasına bir kitap koy altı boş kalsın soğutucunun yaptığı işin aynısını yapar.

Arkadaş GTX 1050 Ti'dan bahsediyor zaten laptoptan da değil.

Ben bunun farkındayım. Aynısını senelerce kullandım zaten. Fakir edebiyatı yapmayalım şimdi burada. Soğutucu içerisini soğutur. Altına kitap koyarsan sadece hava kanallarını açarsın ki dediğiniz her yönden saçma. Fan çıkışları bilgisayarın sağında ve solunda oluyor.

Tamam dostum. Kendin yaşadıkça görürsün. Kaç tane arkadaşım alıp pişman oldu benim. Söyledim almayın diye, dinlemediler. ASUS, MSI, HP, Dell gibi çok daha iyi markalar varken niye tercih edilirki?
Hocam ben olsam HP'yi aradan çıkarırdım. Soğutma konusunda pavilion kötü, diğerlerini bilmiyorum. Yanlış anlamayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı