P Pulsedriverx1 Decapat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar Monster laptopumla Fortnite oynarken bir anda siyah ekran verdi. DC'de arkadaşlarımla konuşuyordum, sesler duruyordu. Fortnite sesi ve DC konuşma sesi. Sonra kapatıp açtım falan, hala siyah ekran. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2021
Arkadaşlar Monster laptopumla Fortnite oynarken bir anda siyah ekran verdi. DC'de arkadaşlarımla konuşuyordum, sesler duruyordu. Fortnite sesi ve DC konuşma sesi. Sonra kapatıp açtım falan, hala siyah ekran. Ne yapabilirim?
AlbertEnisteniz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.282 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #2 Servis ? Artı 1 Eksi
KS KS P Pulsedriverx1 Decapat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #3 AlbertEnisteniz dedi: AlbertEnisteniz dedi: Servis? Genişletmek için tıkla... Mecbur göndereceğiz TV'ye bağlayınca ekran geliyor fakat PC'ye gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
AlbertEnisteniz dedi: AlbertEnisteniz dedi: Servis? Genişletmek için tıkla... Mecbur göndereceğiz TV'ye bağlayınca ekran geliyor fakat PC'ye gelmiyor. Genişletmek için tıkla...