Monster Laptop'ta Görüntü Kalitesi Sorunu

Executioner

Megapat
Daha fazla  
Laptop modelim abra a5 v7.1. Yüksek GB'lı filmlerde ya da 1080p görüntülerde görüntü kalitesi pek iyi değil gibi. Puslu ve net değilmiş gibi geliyor. Hareketli sahnelerde netlik düşüyor. MPC player kullanıyorum,codecleri yükledim. directshow videosu olarak madvr seçili hatta. Ancak yıllar önce aldığım masaüstü bilgisayarımın monitörünün parlaklığı düşük olmasına rağmen netlik ve akıcılık onda daha iyi. Oyunlarda böyle bir sorun yok,tabi monitörde görsem fikrim değişir mi bilmiyorum. IPS Mat ekran olmasından mı kaynaklanıyor bu sorun? 2 tane örnek görüntü:

.

Bilgisayarlarda görüntü ayarlarında film modu varsa açın. Asus ve MSI'da var ancak Monster'i bilmiyorum. Bilgisayarın yanında gelen programlara bakın.
Görüntü ayarlarını biraz kurcaladım ancak fazla değiştirilecek bir ayar yok. Ayrıca filme özer ayar da yok. Bu paylaştığım ekran görüntüleri normal mi yoksa böyle olmaması mı gerekiyor? Ayrıca K-lite codec pack'ten codecleri yüklememe rağmen film sırasında bazen ekranda görüntü atlamaları ve kararmalar oluyor bunun sebebini de anlayamadım.

Tam olarak aynı sorun bende de var. Çözülebilir bir problem mi acaba?
Mesajınızı şimdi gördüm. Ben servise verdim teknik servise not yazmıştım gönderirken alan kişi servis kaydını oluşturup ilgili kişiye veriyormuş kayıda da sorunla ilgili kısa notlar düşmüş tabi kim olsa okuduğunda anlamaz teknik servisteki adam da beni aradı sorununuzu anlamadım diye. Sorunla ilgili görseller videolar eklememe ve 20 dk anlatmama rağmen yine anlamadı sorun yok dedi test yaptım bir şey çıkmadı dedi. Öylece gönderdiler sonra sattım laptobu. Monster önermiyorum.

Anladım, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…