Monster laptopta kdbclass.sys mavi ekran hatası

AnonimKardeşim

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu yıl ocak ayında Monster laptop aldım. 1 ay kadar önce birden kapandı ve açılmadı. Garantiye gönderdim. Anakartın yandığını ve değiştirip yolladıklarını söylediler. Geldikten birkaç gün sonra mavi ekran hatası aldım. İnternetten Monster mavi ekran hatası diye arttığımda Monster kontrol merkezinden olabileceğini gördüm ve kontrol merkezini sildim ama sorun devam ediyor. Bir daha mavi ekran geldiğinde sol altta yazan hataya baktığım zaman şu yazıyı gördüm: kdbclass.sys.
Şimdi ise 2 3 günde bir mavi ekran hatası alıyorum özellikle sıklaşmasından çok endişeleniyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows otomatik driver yüklemesinden kaynalı sorunun hangi driverdan kaynaklı bilmiyorum sıfırdan format atıp internet bağlamadan kendi sitesinde bulunan driverları kurman lazım o şekilde sorunun çözülecektir.

Peki bunu format atmadan tek tek driverları kontrol ederek yapabilir miyim çünkü PC yeni ve indirdiğim şeyleri baştan tekrar indirmek istemiyorum

@Plyra benim laptop monster knk daha önce bu sorunu yaşıyan birine çözüm sağlamışsın benimkine de bi bakabilir misin?

bunlar da minidump dosyalarım

Mavi ekran hatasını da paylaşmak istedim

Dosya Ekleri

• IMG_20230707_023945.jpg
    IMG_20230707_023945.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı