Monster laptopta klavye RGB'si kontrol edilmiyor

NscN

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Klavyem bozuktu ve 2 gün önce bilgisayarım Monster Ankara servisinde ücret karşılığında yapıldı. Klavyede herhangi bir sorun yok, ancak RGB'sini kontrol edemiyorum. Monster Control Center uygulamasını yüklüyorum ama RGB sekmesi gözükmüyor. BIOS arayüzüne girdiğim zaman da kontrol edemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Bu Monster markasının yaptığı gerçekten beni usandırdı. Almayın aldırmayın!

Hocam tekrardan servise başvurun, onların hatasıdır büyük ihtimalle, yazılımsal da olabilir.

Son düzenleme:
Hocam tekrardan servise başvurun, onlar hatasıdır büyük ihtimalle, yazılımsal da olabilir.

Hocam servisle görüştüm yazılımsal çözümleri denedim. Format atmamı istediler onu bile yaptım. Bu klavyenin yapılması için şubat ayından beri uğraşıyorum. Psikolojimi bozdu. Bilgisayarı da satamıyorum. Yeni bilgisayara da geçmem lazım.

Hocam servisle görüştüm yazılımsal çözümleri denedim. Format atmamı istediler onu bile yaptım. Bu klavyenin yapılması için şubat ayından beri uğraşıyorum. Psikolojimi bozdu. Bilgisayarı da satamıyorum. Yeni bilgisayara da geçmem lazım.
Hocam sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Doğru söylüyorsunuz, bilgisayarı da satamazsınız bu haliyle. Şubattan beri sizi uğraştırmaları çok sinir bozucu, inanın benim de psikolojim bozulurdu. Hocam siz hatayı Monster alarak baştan yapmışsınız zaten, keşke almasaydınız. Tekrardan iletişim kurun, siz elinizden geleni yapmışsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı