Monster markası iyi mi?

Tulpar T7 V21.4 17,3" bu modeli kendim
Abra A7 V11,3 17,3" bu modelide kardeşim kullanıyor gayet memnunuz herhangi bir sıkıntı yaşamadık servis konusunda epey başarılılar.
 
Aga bende Abra A5 var alalı 10 ay oldu genellikle CS oynarım derslere girerim ve dizi izlemek için kullanırım işlemci en fazla 73-74'e çıkıyor Ultra fanı var zaten açmaya gerek bile duymuyorum genel olarak çok memnunum inşallah uzun bir sure sıkıntı çıkarmadan kullanırım.
 
Bütçe bir sorunsa alınabilir alternatiflerden biri diyeyim. Tabii global bilindik markaların benzer donanımlardaki ürünleriyle aynı kaliteyi beklememek gerekiyor, sonuçta düşük fiyatlı olmasının sonuçlarından biri de maliyet kısma politikasıdır.
 
Monster Türkiyede ve farklı ülkelerde kendisini kanıtlamış bir marka olup; başarıyla yollarına devam etmeyi sürdüren firmadır. Güvenle yönelebilirsiniz.
 
8500₺ maksimum bütçem.
 
Arkadaşım 4 ay önce almıştı. Çok memnundu Abra A7 modelinden. Geçen gün bize geldiğinde mikrofon girişinin bozulduğunu söyledi. Ayriyetten bilgisayarı çantasına koymak için bilgisayarı kapat tuşuna bastı. Bilgisayar bi garip oldu. 5 dk boyunca kapanmadı ekran siyahtı klavye ışığı yanıyordu güç tuşundan kapata bildi. (Sırf arkadaşımda böyle diye herkesinki böyle demiyorum ama ilk aldığında bende çok beğenmiştim şimdi biraz tırstım 2,5 yıllık MSI’ımda hiç onun yaşadığı hataları almadım çünkü)
Düzenleme: Şimdi aklıma geldi anakarttaki o ışıklar sönmüyormuş o wifiyi, pili gösteren ışıklar sizde de öyle mi?
 

Geri
Yukarı