Monster notebook klavye değişim ücreti ne kadardır?

• Konuyu başlatan visu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 12.691

visu

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba, garanti süresi biten Monster notebookum geçen gün 2-3 tuş çalışmamaya ve çıkmaya başladı. Servise gönderdim fakat fiyatı yüzünden içim içimi yiyor. Klavye değişimi yaparlarsa daha önce Monster'dan klavyesini değiştiren var mi kaç lira tuttu? Eğer pahalı bir değişim ise sadece bozuk olan 2-3 tuşu değiştirtebilir miyim daha ucuz bir fiyata?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, garanti süresi biten Monster notebookum geçen gün 2-3 tuş çalışmamaya ve çıkmaya başladı. Servise gönderdim fakat fiyatı yüzünden içim içimi yiyor. Klavye değişimi yaparlarsa daha önce Monster'dan klavyesini değiştiren var mi kaç lira tuttu? Eğer pahalı bir değişim ise sadece bozuk olan 2-3 tuşu değiştirtebilir miyim daha ucuz bir fiyata?

Müşteri hizmetlerini arayın.

Benim laptop RGB olmayan versiyondu. 1 ay daha bekleseydim RGB olanından alabilecekmişim.
RGB aydınlatmalı klavye daha pahalı olabilir. Laptop servise girince arayıp bilgilendirme yaparlar. Duruma göre değişimi kabul etme ya da reddetme hakkınız var.

Benim laptop RGB olmayan versiyondu. 1 ay daha bekleseydim RGB olanından alabilecekmişim.
RGB aydınlatmalı klavye daha pahalı olabilir. Laptop servise girince arayıp bilgilendirme yaparlar. Duruma göre değişimi kabul etme ya da reddetme hakkınız var.
Tamamdır çok teşekkür ederim. Peki sizce bir mahalle bilgisayarcısına yaptırmayı denemeli miyim? Sonuçta sadece 2 tuş çalışmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı