Sicaklik limiti vurmuş, cihaz performans modunda değil mi?Açtım.
Sicaklik limiti vurmuş, cihaz performans modunda değil mi?Açtım.
Sicaklik limiti vurmuş, cihaz performans modunda değil mi?
Sicaklik limiti vurmuş, cihaz performans modunda değil mi?
Cihazin kontrol merkezi daha ön planda, kontrol merkezinde performansta mı? Ekstradan, güç kısma seceneklerinde sicaklık gozukuyor yani cihaz ısınıyor.NVIDIA Denetim Masası'ndan performansı seçtim ve güç seçeneklerinde de aynı şekilde performans seçili bunların farklı varyasyonlarınıda denedim nihai performans modu, dengeli, otomatik seç gibi hepsini denedim tek tek sonuç aynı.
Şunu da ekleyim belli bir süre sonra değil oyunu açtıktan 1 dakika sonra donmaya başlıyor yani ısınmasına fırsat kalmadan direkt.
Cihazin kontrol merkezi daha ön planda, kontrol merkezinde performansta mı? Ekstradan, güç kısma seceneklerinde sicaklık gozukuyor yani cihaz ısınıyor.
Performans modu vardır illaki, Clevo kasa olması lazım zaten o modelin. Indirip kontrol merkezinden performansa almayı deneyin, ardindan oyun icerisindeki değerlere bakın. Her şekilde cihaza bakim yapilmasi şart.Cihazın kontrol merkezinde öyle bir mod yok Abra A5 v15.5 ayrıyeten bazı forumlarda kontrol merkezinin bilgisayarı etkilediğini sildikten sonra donmanın düzeldiğini söyleyenler vardı silip tekrar kurdum öncelerinde yine sonuç aynıydı şu an yüklü değil bu sabah sildim sonuç yine aynı.
Performans modu vardır illaki, Clevo kasa olması lazım zaten o modelin. Indirip kontrol merkezinden performansa almayı deneyin, ardindan oyun icerisindeki değerlere bakın. Her şekilde cihaza bakim yapilmasi şart.
Yani şimdi hangi Monster sürümünün kontrol merkezini indirmem gerekli benimkinde öyle bir mod yok.
![]()
Control Center 3.0 - Windows’ta ücretsiz indir ve yükle | Microsoft Store
This app descript what features this notebook support. And user could launch other apps by clicking those icons. User can also switch the power mode via this app.apps.microsoft.com
Bunu indirip bakın.
![]()
Control Center 3.0 - Windows’ta ücretsiz indir ve yükle | Microsoft Store
This app descript what features this notebook support. And user could launch other apps by clicking those icons. User can also switch the power mode via this app.apps.microsoft.com
Bunu indirip bakın.
OSD only hatası alıyorum çalışmıyor program.
Hiçbir önerisi olan yok mu ya?
Yarı yolda bıraktınız beni :/
cihaza uyumlu control center da sizin dediğiniz mod yok maalesef onun haricinde yine temizletip düzelmesini bekliyeceğim demek teşekkürlerÖyle demeniz üzdü : ( Oncelikle cihaza uyumlu Control Center'ı bulmak lazım, ardından da düzgün bir bakım yapılması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.