Monster Notebook servisten ne zaman döner?

Serviste sorun yaşadınız mı? Monster Tulpar T7 V20.5.6 almayı düşünüyorum.
Servis kısa sürede halletse de işini düzgün yapamıyor o yüzden tekrar tekrar göndermek gerekiyor. Mesela sürekli bozulduğu için sıfırıyla değişim talep ettim ve sıfırını yolladılar. Yine sorunlu geldi. Ama benim artık uğraşacak mecalim yok. Monster yerine başka bir şey almanı tavsiye ederim. Bazı konulara uzun uzun neler yaşadığımı anlattım. Bir mesajımı atayım: 40.000-50.000 TL laptop önerisi

Ayrıca 20.5 konusunda da tartışmalar vardı: Monster T7 20.5 alınır mı?

Bugun bir gelisme yasandi. Monster yedek parça için işlem başlattigini bildirdi. Bu işlemden sonra daha 3/4 gün surermi

Tamamlanmis almaya gidiyorum.

Son düzenleme:
Selam. Bugün Monster Notebook bilgisayarımı BIOS güncellemesi / genel bakım / W tuşu basılı kalma sebeplerinden dolayı teknik servise bıraktım. Şehirden ayrılış zamanımı etkileyeceği için daha önce gönderenlerden tecrübelerini ve ne kadar sürede ne yaptiklarini duymak isterim.

Hocam aynı sorunu ben yaşıyorum. 2 gün oldu servise vereli. Ne kadar sürede yapıldı? Ve ne kadar bir fiyat çekildi? Sana bilgi verdikten sonra ne kadar daha süre uzadı? Görüpte cevaplarsan sevinirim. Haftaya şehir dışına çıkacağım bilgisayarım üniversite için lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı