Monster Notebook soğutucu öneri

Baya sallamış bazı arkadaşlar yok yaz falan. Dışarıdaki 30 derece havanın ev içindeki laptopa nasıl etkisi olabilir? 95 derece kesinlikle normal değil. Monsterimde 90 100 arasını görüyordum. 6 ayda olan bakıma gönderdim termal macun temizlik vb yapıldı. Ayriyeten 6 fanli bir soğutucu aldım. Sıcaklık değerleri eskiye nazaran baya iyi. Soğutucuyu merak ediyorsan Rampage 6 fanli soğutucu yaz çıkar zaten buraya link atarsın yardımcı olurum. Tam model hatırlamıyorum.

95 derece yüksek bir sıcaklık. Uzun süre böyle devam ederse zarar görür. Dışarıdaki sıcaklık Max ne kadar etki edecek? Madem dışarısı sıcak diye oluyor benim laptopum neden sıcak değil? Bilmediğiniz şeylere yorum yapmayın. Etkiler ama ne kadar etkiler 95 derece ne kadar yüksek bir miktar haberiniz yok sanırım.

Pekala.

İyimiş valla 99 derecede GTA 5 keyfi sürer arkadaş o zaman. (!)
Kapanmadığı sürece bir sıkıntı olmaz değil. Benim laptopun ekran kartı eskiden 105 dereceye geliyordu halen kapanmıyordu. Bu da mı normal? 😆🤡
Anlamaz o. Az daha yükselse mangal keyfi yapacak arkadaş laptopta. Neymiş dış sıcaklık etkiliyormus kapanmadıgi sürece sorun yokmuş. Yemin ediyorum tam türk kafası

Technopat Haberler

Geri
Yukarı