Monster Notebook'lar eskisi gibi ısınıyor mu?

Ahnohnim

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktaki gibi arkadaş tutturdu alacağım diye ve eskisi gibi ısınmadığını öne sürdü. Kullanan arkadaşlar varsa yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktaki gibi arkadaş tutturdu alacağım diye ve eskisi gibi ısınmadığını öne sürdü. Kullanan arkadaşlar varsa yazabilir mi?

Mevcut Monster notebookumdan örnek vereyim:
1,5 yıllık cihaz - 45/60 dk RDR2
i7 12700H - 81°
3050 Ti - 64°

Özetle, hayır yeni cihazlar pek ısınmıyor.

MSI'ın alt segment kasalarını üreten Clevo'nun ürünleri olan Abra modelleri ve bazı Tulpar modelleri halen kötü. Aynı şey Clevo'nun üretim yaptığı MSI modellerinde de geçerli. Fakat Tongfang kasa olan Tulpar modelleri gerçekten ısı konusunda iyi iş çıkartıyor.

Birçok Tongfang'in halini de görüyoruz çoğu ısınıyor.

Hem soğutması kötü, hem de fiyatlandırma aşırı saçma. Almayın, aldırmayın hocam. Hazır üretim Laptop'lara logo basıp millete yerli mal sağlam mal diye kakalıyorlar. Şirket reklama çok fazla bütçe ayırıyor.
RTX 4060 i7 12700H'lı modeli 53 K'ya alacağını söyledi bugün arkadaşım. Uzun uzun konuşarak vazgeçirebildim. Aynı fiyata RTX 4070'li Acer V16 alınıyor. Veya daha ucuza i7 13650HX RTX 4060 2 k ekranlı Gigabyte Aorus alınıyor. F/P değil.
Marka olarak Monster nasıl insanların aklında böyle sağlam imaj yapmış anlamış değilim.
Doğal gaz faturasını azaltmak için bir seçenek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…