hızlıyardım Decapat Katılım 7 Mart 2019 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #1 Monster'ın kendi USB'sinden deneyince açılan program anında kayboluyor. Ayrıca kendi USB'mi kullanarak sadece internet Driver'ı atıp denedim yine de setup açılmıyor. Ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz? @Yener K. dostum yardım et lütfen.
Monster'ın kendi USB'sinden deneyince açılan program anında kayboluyor. Ayrıca kendi USB'mi kullanarak sadece internet Driver'ı atıp denedim yine de setup açılmıyor. Ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz? @Yener K. dostum yardım et lütfen.
Çözüm hızlıyardım 29 Ağustos 2020 ViooYa dedi: Farklı bir program'ın setup'ını açmatı deneyin. Eğer onlarda da yapıyorsa Komut istemi CMD'yi yönetici olarak çalıştırarak sırasıyla: sfc/scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth işlemlerini uygulayın ardından tüm işlemler bitince bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sorun PC'de değil bende. Gidip eski sürümü kurmuşum. Şimdi düzeldi.
ViooYa dedi: Farklı bir program'ın setup'ını açmatı deneyin. Eğer onlarda da yapıyorsa Komut istemi CMD'yi yönetici olarak çalıştırarak sırasıyla: sfc/scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth işlemlerini uygulayın ardından tüm işlemler bitince bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sorun PC'de değil bende. Gidip eski sürümü kurmuşum. Şimdi düzeldi.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 29 Ağustos 2020 #2 Farklı bir program'ın setup'ını açmatı deneyin. Eğer onlarda da yapıyorsa Komut istemi CMD'yi yönetici olarak çalıştırarak sırasıyla: sfc/scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth işlemlerini uygulayın ardından tüm işlemler bitince bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Farklı bir program'ın setup'ını açmatı deneyin. Eğer onlarda da yapıyorsa Komut istemi CMD'yi yönetici olarak çalıştırarak sırasıyla: sfc/scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth işlemlerini uygulayın ardından tüm işlemler bitince bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
KS KS hızlıyardım Decapat Katılım 7 Mart 2019 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #3 ViooYa dedi: Farklı bir program'ın setup'ını açmatı deneyin. Eğer onlarda da yapıyorsa Komut istemi CMD'yi yönetici olarak çalıştırarak sırasıyla: sfc/scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth işlemlerini uygulayın ardından tüm işlemler bitince bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sorun PC'de değil bende. Gidip eski sürümü kurmuşum. Şimdi düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
ViooYa dedi: Farklı bir program'ın setup'ını açmatı deneyin. Eğer onlarda da yapıyorsa Komut istemi CMD'yi yönetici olarak çalıştırarak sırasıyla: sfc/scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth işlemlerini uygulayın ardından tüm işlemler bitince bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sorun PC'de değil bende. Gidip eski sürümü kurmuşum. Şimdi düzeldi.