Monster Pusat ghost Pro alınır mı?

DarkCrystalTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda farem bozuldu ve tamir ettiremedim. Şu anda bir farem yok. Biraz araştırma yaptım ve Monster'ın Pusat ghost Pro kablosuz modeli gözüme takıldı. Sizce nasıldır, alınır mı? Alınmazsa önerilerinize açığım. Bütçe 2.500 TL.

Farenin linki

Bende var ve güzel gibi. Tabi elbette monster olduğu için kötülemeye gelecekler.
''Monster olduğu'' için değil dostum, kötü olduğu için kötülüyoruz. ''Güzel gibi''den kastığın nedir, skatez kalitesi midir, switchleri midir nedir bunu biraz açar mısın?
Fare iyi olsaydı bile, Monster'ın müşteri servisinden dolayı bile alınmazdı. Tuş basmıyor diye gönderiyorsunuz bataryasını değiştiriyorlar falan :D

Artılarıyla eksileriyle detaylı bilgi verebilir misiniz hocam?
Yani detaylı bir inceleme yapamam açıkçası ama kötü bir özelliğine denk gelmedim sağlam çalışıyor. Sensörü zaten güzel paw 3395. Herhangi tutukluk yapma veya basmama durumu yaşamadım. Heralde tek kötü yanı dpi tuşunun mouse altında olması.

Yani detaylı bir inceleme yapamam açıkçası ama kötü bir özelliğine denk gelmedim sağlam çalışıyor. Sensörü zaten güzel paw 3395. Herhangi tutukluk yapma veya basmama durumu yaşamadım. Heralde tek kötü yanı dpi tuşunun mouse altında olması.
Neredeyse yarı fiyatına satılan Furylevel Z1'e göre ne artısı var mesela?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı