Monster Pusat Pro izlenimlerim

Selamlar, öncelikle bu gamepad ile Monster firmasından neden uzak durmam gerektiğini net bir şekilde anladım.
Alalı 3 ay olmadı ve buton tuşları takılmaya başladı. Triggerlarda sorun yok yalnız DualShock 4'e geçince anladım ki drift sorunu var.
Bundan daha da komiği Gamepadi bildiğiniz modluyosunuz. Eğer Firmware Update yüklemezseniz titreşimleri vesaire çalışmıyor. Windows klavye + mouse olarak algılıyor. Sanırsınız DS4 gibi PC için dizayn edilmemiş bir gamepad.
Eşyalarımı çok titiz kullanan, düzenli temizliğini yapan biri olarak bu kadar hızlı bozulması komik gerçekten. Gamepadi yeni aldığımda önerdiğim Technopat üyeleri de kusura bakmasın, o zamanlar deneyimlemediğimden 300 TL fiyatıyla gayet uygun gelmişti tabii. Eğer eli yüzü düzgün sorunsuz bir gamepad istiyorsanız lütfen DS4 veya Xbox Controller arasında seçiminizi yapın. Bu arada merak edenler için FIFA21, PES21, GTAV, RDR2 oynarken kullandım bu gamepadi. Mortal Kombat gibi arkadaşlarla oynarken gamepade abanacağınız oyunlar değiller anlayacağınız. Tavsiyem para biriktirip "gerçek" bir gamepad alın. Garantisiyle bile uğraşmam bu saatten sonra.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bundan önceki modeller sorunsuzmuş. Yener abi söylemişti. Lakin yeni gelen Bluetooth modeli ile kötü batırmışlar gibi.
İtopya'da arada sırada 300 lira gibi bir fiyata MSI GC20 düşüyor. Onu değerlendirebilir gamepad isteyenler.
 

Geri
Yukarı