Monster Pusat Pro Wireless Gamepad İncelemesi

Dostum merhabalar, şarj bitince kablo ile kullanılabiliyor demişsin. 2 kez monster'ı arayıp sordum, kablo takılı iken kullanılmıyor dediler. Acaba sen kablo ile bağlı sanarken de kablosuz üzerinden kullanıyor olmuş olabilir misin?

Ben denedim, şarjı bittikten sonra kabloyu takıp oynuyordum. Bir sıkıntı olmuyordu.

Yanlış bilgi vermişler. Kutu içinden çıkan kabloyla kullanamıyorsunuz ama ben kendi USB-C kablomla adaptörü bile takmadan kullanabiliyorum.

Alıcısı bilgisayara takılı değilken ve telefonumun şarj kablosu ile denemiştim. Bilgisayar kolu okudu ve çalıştı. Kendileri bile bilmiyor kısacası.

Alıcısı bilgisayara takılı değilken ve telefonumun şarj kablosu ile denemiştim ve bilgisayar kolu okudu ve çalıştı. Kendileri bile bilmiyor kısacası.
Veri transferi yapabilen kablo lazım.

Monster kendi kutusunun içine veri transfer edemeyen kablo koymuş. Ondan dolayı çalışmadığını sanıyorlar.

Veri transferi yapabilen kablo lazım.
Eki Görüntüle 540918
Monster kendi kutusunun içine veri transfer edemeyen kablo koymuş. Ondan dolayı çalışmadığını sanıyorlar.
Bugün de aradım, şarj olur ama alıcı üzerinden çalışır dediler, o zaman üstteki arkadaşın dediği gibi telefon kablosu taksam direkt kablolu kullanabilirim çünkü telefon kablosu ile bilgisayarla dosya alışverişi yapıyor telefon

USB alıcısı fazla uzun değil mi?

Kesinlikle fazla uzun. Benimki dün kırıldı ve bu yüzden Monster'e mesaj attım umarım dönüş olur.
İçinden çıkan kabloyla kullanamadığım için aleti artık çöpe atmayı düşünmüştüm. Ancak şimdi forumu okuyunca arkadaşlar data Type-C kablosuyla kullanılabildiğini yazmışlar. Şimdi bir data kablosu alıp deneme zamanı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…