Monster Pusat Pro Wireless Gamepad İncelemesi

Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad | Monster Notebook stokta var gözüküyor

Ben dış görünüş olarak bir fark göremedim. Büyük ihtimalle notebooklarında yaptıkları gibi logo koyup satıyorlar.
Monster'ın sattığının arkasında Designed in Turkey yazıyor. Şimdi bu sitede yer alan da birebir aynı gözüküyor. Bunun altında ne aramak gerekir? Cidden hali hazırda var olan bir modele markanın logosunu çakıp renklerle oynayınca Designed in Turkey mi oluyor. Veya Monster'dan tasarımın kopyalanma ihtimali nedir?

Hayır. Ben 3 haftadır falan takmadım mesela.
Hocam bilgisayara takarak mı şarj ediyorsun? Telefon şarj aletine takmam sorun olur mu?

Bu arada cihazın alıcısını değiştirmişler. Artık nano alıcı ile geliyor, henüz test etme şansım olmadı.

Hocam bilgisayara takarak mı şarj ediyorsun? Telefon şarj aletine takmam sorun olur mu?

Bu arada cihazın alıcısını değiştirmişler. Artık nano alıcı ile geliyor, henüz test etme şansım olmadı.
Şu ana kadar hep bilgisayardan şarj ettim. Bilmiyorum belki hızlı şarj cihazları zarar verebilir ama emin değilim.

peki abiley sizce 300 tl ye alınır mı
ayrıca şarj ı pil gücü zamanla azalıyor mu (yani 5 ay sonra 7-8 saate düşer mi)

Ben konuyu açtığım tarihten beri kullanıyorum. Pil gücü konusunda sıkıntı yaşamadım. Bir haftaya kadar şarj etmeden kullandığım oluyor. Tabi oynayış süresine göre değişir.

Fiyatının artması üzücü olmuş. Bu günlerde her türlü ürünün fiyatı artıyor. 179 Liraya çok güzel bir üründü. 300 Liraya da değeceğini düşünüyorum.

Bu nano alıcı olayı hakkında fikri olan var mı? Nano alıcının kötü olduğunu iddia edenler var, herhangi bir deneyime sahip birileri var mı?

Ayrıca bazı kişiler RB ve LB tuşlarının dandik olduğunu söylemişler, doğru mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…