Monster Pusat Pro Wireless Gamepad İncelemesi

Aynen öyle onun için bende X1 kolundan bu kola kaydım. Bende HS 70 kullanıyorum ekstra adaptöre gerek olmaması çok iyi.

Aynen öyle onun için bende X1 kolundan bu kola kaydım. Bende HS 70 kullanıyorum ekstra adaptöre gerek olmaması çok iyi.

Oyun kolunun kendi wi-fi adaptörü var HS70 de olduğu gibi takıyorsun usb den otomatik tanıyor sistem. Windows 10 Xbox 360 olarak görüyor. Şimdiye kadar çalışmayan oyun denk gelmedi. Ayrıca gayet de güzel ele oturması tuşları falan ben sevdim.

Xbox 360 kolu ile bunun arasında malzeme kalitesi ve ergonomi olarak ne kadar fark var? Sizce 2. elden Xbox One S gamepad almak mı yoksa 0 olarak bunu almak mı?

Xbox 360 kolu ile bunun arasında malzeme kalitesi ve ergonomi olarak ne kadar fark var? Sizce 2. elden Xbox One S gamepad almak mı yoksa 0 olarak bunu almak mı?

Monster'ı aldığım için yorum yapacağım. Xbox kolunu hiç kullanmadım. Gayet memnunum, XBox için param dahi olsa o kadar para vereceğime bu kola veririm daha iyi.

Ben de aynı sorunu yaşadım, ürün arızalı mı yoksa kronik bir arızası mı var? @Taha Emircan Akbaş

Aylardır kullanıyorum bendeki cihazda henüz böyle bir sorun yok.

Güzel inceleme olmuş @Shinrai teşekkürler.

Şimdiye kadar oynamış arkadaşların görüşlerini alabilir miyim? Eminim ilk olarak üzerinde aşınmalar olmuştur başka sıkıntılar yaşayan oldu mu?

Güzel inceleme olmuş @Shinrai teşekkürler.

Şimdiye kadar oynamış arkadaşların görüşlerini alabilir miyim? Eminim ilk olarak üzerinde aşınmalar olmuştur başka sıkıntılar yaşayan oldu mu?
1 yıldır kullanıyorum. Aşınma dahi yok. Halen ilk günkü gibi süper çalışıyor

Kaç aydır kullanıyorum tam olarak bilmiyorum ama herhangi bir aşınma ya da sıkıntı yok. Gayet de güzel alet...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…