Monster RTX 3050 laptop alınır mı?

Jessepnk

Decapat
Daha fazla  
Bir süredir Gaming laptoplara bakıyorum. Yeni bir ekran kartı istediğim için de uygun fiyatlı olarak RTX 3050 ekran kartlı olanlara bakıyorum ama ortalama 15k.
Bu ilandaki Monster özelliklerine göre ucuz gibi geldi. Hem marka hem de satıcısı yönünden değerlendirirsek sizce bu laptop alınır mı?
Veya alternatif Gaming laptop önerileriniz varsa alabilirim.
Satın alırsam kargo ile alacağım aynı şehirde olmadığım için kontrol etme şansım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Clevo kasalı modeli Abra'lardan. Yazın normal şartlarda bile 60 derecede geziyor. (Kendimden biliyorum)Önermiyorum. Tulpar olsaydı kesinlikle evet derdim.

Bir süredir Gaming laptoplara bakıyorum. Yeni bir ekran kartı istediğim için de uygun fiyatlı olarak RTX 3050 ekran kartlı olanlara bakıyorum ama ortalama 15k.
Bu ilandaki Monster özelliklerine göre ucuz gibi geldi. Hem marka hem de satıcısı yönünden değerlendirirsek sizce bu laptop alınır mı?
Satın alırsam kargo ile alacağım aynı şehirde olmadığım için kontrol etme şansım yok.

Hocam 3050 Ti 6 GB diye hatırlıyorum ama bence alınabilir.

Piayasa F/P ürünü olarak alırım bence dostum. Etrafımda bilgisayar almak isteyen herkese önerdim ve aldılar da. Ama eksileri olarak şunu söyleyebilirim kasa kalitesi olarak üst düzey bir kalite bekleme onun dışında performans olarak bu makineler piyasadaki her oyunu açar. Son olarak sana tavsiyem cihazı Monster'in kendi satıcısından al ne geleceğinden emin olmak için. Arkadaşım N11'den aldı ama satıcı Monster Notebook'tu satıcıya dikkat et.

Monster'ın bu modelinde ısınma sorunu mevcut, alınmamalı. Bu laptopa bakabilirsiniz:
Bu bilgisayar gözümden kaçmış olmalı, donanıma göre iyi fiyat. Teşekkürler bakacağım.

Saçma sapan satıcılardan alma. 22 ay Monster garanti yazmış adam. 2 ayda kullanıp atılacağı ne yaşamış olabilir ilk kullanıcısı? Kendi sitesinden ya da Hepsiburada gibi yerlerden al. Ben A5 v17.2.1 aldım. Aynı kasa. Bir de HDD taktırdım. Sorunsuz gidiyorum. Şans işi tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı