Jalal Bae Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #1 Menteşenin biri kırıldı, Monster servisine vereceğim. Format atarlar mı?
Çözüm Teru 29 Ekim 2022 Durumu izlemeniz için link gelir. Orada verilerim kaybolmasın gibi bir seçenek oluyor. Oradan seçersiniz.
Durumu izlemeniz için link gelir. Orada verilerim kaybolmasın gibi bir seçenek oluyor. Oradan seçersiniz.
Punish3r Attopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 46 29 Ekim 2022 #2 PC format istiyor, format atmalarını istersem atarlar mı diye soruyorsan atmaları gerekir. Soru yanlış. Artı 0 Eksi
PC format istiyor, format atmalarını istersem atarlar mı diye soruyorsan atmaları gerekir. Soru yanlış.
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 29 Ekim 2022 #3 Jalal Bae dedi: Menteşenin biri kırıldı, Monster servisine vereceğim. Format atarlar mı? Genişletmek için tıkla... Abim de menteşe için vermişti. Format atmamışlardı. Hem menteşe ile format ne alaka? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Jalal Bae dedi: Menteşenin biri kırıldı, Monster servisine vereceğim. Format atarlar mı? Genişletmek için tıkla... Abim de menteşe için vermişti. Format atmamışlardı. Hem menteşe ile format ne alaka?
KS KS Jalal Bae Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #4 Schumacher dedi: Abim de menteşe için vermişti. Format atmamışlardı. Hem menteşe ile format ne alaka? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım demişti format atabilirler diye . Artı 0 Eksi
Schumacher dedi: Abim de menteşe için vermişti. Format atmamışlardı. Hem menteşe ile format ne alaka? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım demişti format atabilirler diye .
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 29 Ekim 2022 #5 Jalal Bae dedi: Bir arkadaşım demişti format atabilirler diye. Genişletmek için tıkla... Sallamış. Artı 0 Eksi
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.750 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #6 Schumacher dedi: Abim de menteşe için vermişti. Format atmamışlardı. Hem menteşe ile format ne alaka? Genişletmek için tıkla... Herhalde arkadaş hazır vermişken bi format atıyorlar diye biliyor Artı 0 Eksi
Schumacher dedi: Abim de menteşe için vermişti. Format atmamışlardı. Hem menteşe ile format ne alaka? Genişletmek için tıkla... Herhalde arkadaş hazır vermişken bi format atıyorlar diye biliyor
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.183 Makaleler 15 Çözümler 502 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Ekim 2022 #7 Durumu izlemeniz için link gelir. Orada verilerim kaybolmasın gibi bir seçenek oluyor. Oradan seçersiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Durumu izlemeniz için link gelir. Orada verilerim kaybolmasın gibi bir seçenek oluyor. Oradan seçersiniz.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 29 Ekim 2022 #8 Servise özel olarak belirtirseniz format atarlar ama menteşe için format atılmaz çok alakasız. Artı 0 Eksi
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #9 Jalal Bae dedi: Bir arkadaşım demişti format atabilirler diye . Genişletmek için tıkla... Ah şu arkadaşlar yok mu, sürekli birini görüyorum arkadaşım şöyle dedi diyen. Bir sorun çıkmaz hocam. Artı 0 Eksi
Jalal Bae dedi: Bir arkadaşım demişti format atabilirler diye . Genişletmek için tıkla... Ah şu arkadaşlar yok mu, sürekli birini görüyorum arkadaşım şöyle dedi diyen. Bir sorun çıkmaz hocam.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.183 Makaleler 15 Çözümler 502 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Ekim 2022 #10 balikeat dedi: Servise özel olarak belirtirseniz format atarlar ama menteşe için format atılmaz çok alakasız. Genişletmek için tıkla... Servise elden verirken de soruyorlar. Belirtilebilir. Ben hep kendim de işaretlerim ama. Nolur nolmaz. Artı 0 Eksi
balikeat dedi: Servise özel olarak belirtirseniz format atarlar ama menteşe için format atılmaz çok alakasız. Genişletmek için tıkla... Servise elden verirken de soruyorlar. Belirtilebilir. Ben hep kendim de işaretlerim ama. Nolur nolmaz.