Monster sorunlu bir marka mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır, markalar değil modeller sorunlara sahiptir. Abra serisinde aşırı ısınmadan ve malzeme kalitesizliğinden yakınılıyor, haklılar fakat maalesef mevcut şartlarda o fiyat aralığında daha iyi gaming laptoplar bulunmuyor. Teknik servisinin aksine çoğu sefer övüldüğüne tanık oldum.

Hater'ları engelleyin geçin, bütçenizi gönderin öneride bulunalım.
 
Hayır, markalar değil modeller sorunlara sahiptir. Abra serisinde aşırı ısınmadan ve malzeme kalitesizliğinden yakınılıyor, haklılar fakat maalesef mevcut şartlarda o fiyat aralığında daha iyi Gaming laptoplar bulunmuyor. Teknik servisinin aksine çoğu sefer övüldüğüne tanık oldum.

Hater'ları engelleyin geçin, bütçenizi gönderin öneride bulunalım.

Ben kimseyi engellemem bir sorunum varsa konu açar çözerim kimse ile kavgalı olmaya gerek yok birbirimize saygı duyup tartışmalıyız.
 
Ben kimseyi engellemem bir sorunum varsa konu açar çözerim kimse ile kavgalı olmaya gerek yok birbirimize saygı duyup tartışmalıyız.

Karşınızdaki kişi sadece kendine dayatılanları ve çevresinden duyduklarını forumda insanlara dikte etmeye çalışan bir kişilikse engellemek en saygılı çözüm.
 
Bazı modelleri iyi. Diğer modelleri kötü. Bazıları teknik servis için alıyor :D
@XEfe.Bey
Attığınız konuyu okudum, Monster V25.1 modeli MSI üretimi sadece Monster logosu var. Aynısı yanlış hatırlamıyorsam Abra A7 V11.1 (MSI üretimi değil ama kasası ve kronik sorunları daha az.) için geçerli.
 
Herkes bana tepki gösterdi konuda sanki ben suç işledim gece gece üzüldüm ya.

Suçlusunuz çoğu kişinin yaptığı gibi markaya laf atıyorsunuz modele değil. Bir baksanıza ASUS'un ucuz serilerine veya MSI Thin serisine bunlar da sorunlu o bıraktığınız konudaki laptop MSI GP76 Leopard'dır ve yurt dışında veya ülkemizde gayet övülen ve gerçek manada bilinen hiçbir sorunu olmadığı kanıtlanmıştır yani. Benim anlattığım şu asla markaya çöp atma gibi bir hata yapmayın araştırın ona göre modele çöp atın.
 
MSI ve tongfang kasa olanlar çok kaliteli ve iyi. Clevo olanlar sorunlu. Servis olarak da çok iyidir sadece bazı çalışanlar kötü denk gelebiliyor onlarda aşırı az.

Bazı tongfang kasa olup sorunlu olanlar var diye biliyorum ama genellikle tongfang kasa kullananlar sorunsuz oluyor.
Abra serisinde aşırı ısınmadan ve malzeme kalitesizliğinden yakınılıyor, haklılar fakat maalesef mevcut şartlarda o fiyat aralığında daha iyi Gaming laptoplar bulunmuyor.

Bulunuyor. Abra serisine göre daha iyi olan Nitro ve TUF FX506(stoğa gelince) gibi ürünler var. Hatta cw olan bir model olsa bile IP Gaming 3 bile o fiyattaki Monster'lardan iyi.
 
Uzun yıllar çalıştığım teknik servise kritik arızalar olarak hep Monster gelirdi ve neredeyse genelinin arızasına çözüm bulamayıp kullanıcının cihazı yetkili servisine göndermelerini isterdik. Kullanıcı dönüşlerin %60'ı servisten memnun kalmayarak hatta garantili olmasına rağmen çözüme kavuşmadığını dile getiriyorlardı.
Şimdi bu anlattığım Monster'ı kötülemek için değil çünkü aynı serviste;
> işlemci pinlerinin yamulmasına rağmen ve ağır hasar gören bir anakartı garanti kapsamında değişen bir ASUS servisi gördüm ama aynı serviste ses çipi durduk yere patlayan bir cihazda kullanıcı hatası diye ücret talep eden ASUS'de gördüm.
> süt dökülmüş bir notebook klavyesini müşteri memnuniyeti adı altında değiştiren Lenovo servisi varken aynı Lenovo servisi kutusundan yeni çıkmış ekran kartı arızalı bir notebook kullancısını aylarca bekletmiş ve tamir veya herhangi bir değişim yapmadan geri göndermişti.

Her firmanın bu tür servis sorunları var ve buraya yazsam inanın sabahlarım ve öyle sorunlar ki eminim ki X firma bunu yapmaz dedirtecek sorunlar bunlar.

Benim görmüş olduğum, Türkiye'de en iyi servis ayağı ve muhteşem teknik malzemelere sahip ASUS firması var. Bu değildir ki bu firma da sorun çıkmıyor çıkıyor kardeşim çok da güzel çıkıyor insana saç baş yolduruyor.

Elektronik cihaz elbette sorunlu olabilir firma fark etmeksizin ama modellerden modellere de fark var bir model sorunlu diye o firmanın tüm cihazlarını suçlayamazsın. Bana göre 10 yıl öncesine kadar üretilen notebook modellerinin kasaları şimdikilerinden daha sağlam diye düşünüyorum ve şuan da piyasada olan tüm notebookları bu konuda suçluyorum haklı olarak tabi bu benim görüşüm belki bir başkası sağlam buluyordur.

Şimdi burada tartışsak her firmanın sorunlu bir cihazını buluruz. Cihaz alırken iyi bir araştırma en az olumsuz geri dönüş alanları tercih etmek isteriz bende bizzat şahit olduğum sorunları için Monster'ı tercih etmem ama bu değil ki tercih ettiğim notebook beni mutlu edecek.

Cihazı araştırarak size en uygun gelenini tercih edin, yukarıda bir arkadaş bahsetti firmalar değil modeller sorunludur, istisna firmalar hariç.
 
Son düzenleme:
Abra v15.8.3 kullanıcısıyım ve gayet memnunum.
Notlar;
• Bilgisayarı haziran ayında aldım.
• Oyun oynamıyorum.
• Ağırlıklı olarak çizim yapmak için kullanıyorum.(Autocad)
• Yine ağırlıklı olarak dizi/film izliyorum.
 
Her zaman değil fakat sizin linç yeme sebebiniz kötü sistemler önermeniz. Bir çok kere gördüm. Cillop gibi makineler varken gidip gerçekten fiyatını hak etmeyen yada turbox tarzı sistemler attınız. Bizim görüşlerimizi biraz daha dikkate alıp her gördüğün modeli atmasan linç vs. emin ol yiyemezsin. Aksine hatrı sayılır biri olursun.
Mesela: @BerkayZ87 @Rivadex @AyarsıZZ @Ülküsüz @kino @SSDKullaniyorum @KojiroHyuga04 @EREN SATAR @ThePentium @351633 @PSU da Yaşayan Kedi @EfeKanagül @mustaine @NipponChemiConKYCap @aKuu @JakerT4 @Liberte Sergen @SUBMITTER @RainbowwOnSky @Vavien.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı