Monster Sorunlu Üretici mi?

Alperen_T

Centipat
Bazı kişiler monster almayın çok kötü bir firma, toplama yapıyorlar diyor. Sizce doğru mu? İstatistiklere bakınca bana öyle gibi gelmedi ama emin olmak istiyorum.

20190715_193630.jpeg
Eki Görüntüle 416499Eki Görüntüle 416500
20190715_193655.jpeg
20190715_193708.jpeg
Eki Görüntüle 416503
20190715_193733.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster önceden çok iyi değildi, malzemeden kısıyorlardı. Şimdi kendilerini düzelttiler. Gönül rahatlığı ile Monster alabilirsiniz sorun olmaz. Eğer ben de mümkünse şu 9 senelik laptoptan kurtulup Abra A5 V15.2'ye geçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster Abra A5 V12.1 kullanıyorum çıktığından beridir. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Metro firması gibi çok satan firma. Bir miktar ucuza ve oyuncu reklamları + servis kalitesi ile bunu yaptılar. Bu sebeple çok satması ve olası arıza oranları fazla görünmesine takmayın.
Monster hala toplama yapıyor. Yapmasa ne olur yapsa ne olur. Ona takılmayın. Servisi kaliteli.

Okuldaki bir arkadaş kendisine Monster marka bir bilgisayar aldı. İlk başlarda memnundu ama yaşadığı sorunlar onu baya kızdırmıştı. Birkaç kere servise gitmiş. Bize de önermiyordu. Gidin ASUS ROG serisi alın diyordu. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı