Monster T5 V21.4 vs T7 24.1

Enes ÜLKER

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık olarak 1 ay önce Monster Tulpar T5 v21.4 mdoelini satın almıştım fakat cihaz birdenbire siyah ekran verdi ve kapandı. Bende bilgisayarı servise yolladım ve düzeltemediklerini değişim yapacaklarını söylediler. Sizce Tulpar T7 v24.1 modeli ile mi değişim istemeliyim yoksa mevcut modelden mi devam etmeliyim? Bahsettiğim 24.1 modelini kullanan varsa bilgilendirebilir mi acaba?
Cihazlar bunlar

Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık olarak 1 ay önce Monster Tulpar T5 v21.4 mdoelini satın almıştım fakat cihaz birdenbire siyah ekran verdi ve kapandı. Bende bilgisayarı servise yolladım ve düzeltemediklerini değişim yapacaklarını söylediler. Sizce Tulpar T7 v24.1 modeli ile mi değişim istemeliyim yoksa mevcut modelden mi devam etmeliyim? Bahsettiğim 24.1 modelini kullanan varsa bilgilendirebilir mi acaba?
Cihazlar bunlar.

Bir tanesi komple satılmıyor diğerinin ise ekran kartı 90 Watt. Alınmaz.

Ekran kartı 90 Watt bence alınmamalı.

Cihazlar bunlar.

Tulpar T5 V20.3 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu daha iyi.

V20 serisi sorunlu diye biliyorum kral ben bu cihazı sorunsuz diye aldım aldım alalı sorunlardan baydım bir kullanamadık cihazı yok DGPU'su açınca siyah ekran veriyor yok ısınıyor pili hızlı bitiyor Allah belamı versin aldığıma alacağıma pişman oldum bazen diyorum neden kendine bunu yapıyorsun kendi paranla kendini rezil ediyorsunda iş işten geçti artık iade de almıyorlar.

Cihazlar bunlar

V24 Clevo üretimi. Tongfang üretimi V21 dururken düşünmeyin bile hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı