Monster T7 21.3.1 alınır mı?

Xplunzs

Centipat
Katılım
3 Nisan 2020
Mesajlar
8
Merhabalar, şahsi işlerimden dolayı artık bir dizüstü bilgisayar ihtiyacı duymaya başladım. Lakin birtakım forumlarda yahut sosyal çevremde Monster firmasından satın almamam ile ilgili fikirler duydum. Sizce başlık tada bahsettiğim Tulpar T7 21.3.1 model cihaz alınır mı önermiyor iseniz alternatif modeller gösterebilir misiniz? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim...
 

Dosya Ekleri

  • 92049bdb-4c68-45c0-9e71-216b8b016465.jpg
    92049bdb-4c68-45c0-9e71-216b8b016465.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 52
Merak ettiğim konu sistemin durumu değil sistemi zaten beğenerek seçtim. Lakin Monster ürünlerinin genel kalitesi, servis ağı ve müşteri hizmetleri ile ilgili merakımı sonuçlandırmak istemiştim sadece.

Bir arkadasin 2 yilda 8 kere servise verdigini okumustum forumda, sorun cikarsa ilgileniyorlar diye biliyorum. Attigim Acer'i alirsaniz daha iyi olur bence, G-Sync ve 300Hz.
 
Hocam ben 8 aydır hem Abra modelini hem de Tulpar modelini kullanıyorum 2 kere cihazları bakıma gönderdim hiçbir sıkıntı yaşamadım aksine çok ilgililer. İnternette öyle yorumlar var ki SSD mi söktüler HDD'min kapasitesi düşmüş parçalar değişmiş gibi vb. fakat ben böyle bir şeyle karşılaşmadım karşılaşacağımıda düşünmüyorum.
Kasa kalitesi olarak Abra zayıf kabul ediyorum fakat Tulpar'ın kasası çok daha kaliteli genel eleştirilerde Monster'ın Abra modelleri üzerinde dönüyor.
Tulpar'ın kasası bir nebze daha ince ve Abra kadar kalitesiz durmuyor onun haricinde ısınma ani kapan gibi sorunlar hiç yaşamadım fanları kendisi otomatik ayarlıyor oyunu hangi özelliklerde oynadığınıza göre kendisi ayarlıyor ben her iki cihazıda alırken ek soğutucu ihtiyacım kesin olacağını düşünerek almıştım fakat herhangi bir şekilde ihtiyaç duymadm film izlerken internette dolaşırken sıfır ses çalışıyor Turbo moda aldığınızda fanlar sesli çalışıyor ama oyun oynarken kulaklık takılı olduğu için bu rahatsız etmiyor.Tabi turbo moda ne kadar ihtiyaç duyarsınız o başka konu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı