Çözüldü Monster T7 v20.2 vs MSI GF65 Thin 9sexr

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

könig_elessar

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar. Uzun süredir iki model arasında gidip geliyorum. Hangisini önerirsiniz?
Monster: i7 10750H RTX2060, 16 GB RAM.
MSI: i7 9750H RTX2060, 8 GB RAM.

Özellikler bakımından Monster önde olsa da kullanıcı deneyimi bakımından hangisini önerirsiniz?
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Panel kalitesine önem veriyorsanız Helios 300 ve Y540'de çok iyi düşük tepkime süreli 144Hz IPS paneller var,
Monster Tulpar 144Hz panellerin iyi olduğunu biliyorum 120Hz Abra'lar hakkında fikrim yok,
MSI GF serisinin panelleri diğerlerine kıyasla kötü tepkime süreleri yüksek.

Araştırdığım bu modelde 2 fan ve fazladan ısı boruları var. Fakat benim asil endişem Monster anakartların çabuk bozulması.
O da artık şans meselesi, kullandıkları anakartlar gayet iyi de herkese sağlam parça gelecek diye birşey olamaz. Monster'ın QC'si şu an ne alem bilmiyorum ama illa ki onlardan kaçar bazı şeyler. Sana kötü bir ünit denk gelirse o anda da yapabileceğin tek şey garantiye yollamak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı