Seninki formatla çözülecek şey değil üst seviyeye çıkmış donanımsal artık. Cok merak ettim PCIe ne yaptında bu hale geldi oyunlarda FPS sıcaklık değerlerini falan kontrol ediyor musun? PC hiç mining yapan virüs var mı? anti virüs fln indirip bi baksaydın keşke . senin pc kriminal bi vaka yeminle xd

Ya şöyle diyeyim geçmiş zamanda anakart değişimi yapılmıştı yanii 5 ay falan oluyordur galiba tam bilmiyorum ilk sayfada belirtmiştimde şu anda aklımda değil. Ekran kartımda sorun yaşadım ama bilmiyorum ya... Cihazı değiştirmek için götürdüğümde videolarımı göstereceğim

Ama şu anda yaşadığım sorun Monster Control Merkezi sorunu yani yazılımsal, Lakin donanımsal olarak ekran kartımda pikselleşme ve siyah kutu oluşumu vs yaşadım...

Bende Monster kullandım Tulpar T7 v20.2, 3 sene olacak bir gün bile bir arıza vermedi, servise de vermedim hiçbir zaman. Hatta termal macun bile yenilemedim, bilgisayar hala tıkır tıkır çalışıyor. Geçen 2 hafta önce bir arkadaşıma sattım, o da oyun oynuyor.

Ne olduğu açıklayabilir misin?
Ya anakartı değişmişti en son ve yine ekran kartıyla alakalı sorun yaşamıştım :') yani sorunlarım irili ufaklı ve 2 kez ciddi sorun yaşadım toplamda.

Valla şanslı kesimdesin :')

Merhaba dostlar,
Bu yazıyı yazarken belirttiğim gibi bu konuyu gelişmeler oldukça paylaşacağım demiştim. Bugün Ankara şubesine cihazımı bıraktım ve yetkili Uğur bey ile görüştüm. Videolu kanıtlarımı gösterdim ve sorum

"Cihaz değişimi kapsamında cihazımın sorunları tespit edilip o şekilde cihaz değişimi yapılıyormuş. Bu sorun sürekli yaşanan bir sorun değil ama bu da kanıtı."
Diyerek açıkladım ve o da bana

"Evet sorununuz ekran kartı ile alakalı ve sorunu kanıt olarak siz gösterdiz ben ona göre işlem yapacağım ve elimden ne geliyorsa yapacağım." Dedi.

Bu cihaz değişimi kapsamında hem buradan hemde müşteri hizmetleri bana "Sıfır cihaz veriliyor" denildi. Bir tane çocuk vardı T7 25.1 model cihazını değişim için vermiş. Çocuk yeni cihazı gözümün önünde açtı ve çocuğa kullanılmış ürün vermişler. Bunu görünce çok şaşırdım ve yine endişelenmeye başladım. Uğur bey o çocukla direkt iletişime geçip "Teknik Servisten kayıt açtırın cihazınıza bakılacak" dedi. Ya dostlar çocuk değişim ile cihaz almışlar ve kullanılmış ürün vermişler. Ve ayrıca çocuk "sıfır cihaz olarak kullanılmış ürün mü veriyorsunuz" diyerek çok haklı bir isyan etti.

Ayrıca ben Uğur beye direkt olarak sordum ve "bana bir garanti verin, ben cihazımı çok seviyorum ama garanti bittiğinde ve bozulduğunda ben ne yapabilirim ?" Diye haklı olarak sorumu sordum ve sonrasında "Defalarca kez buraya geldim sizde biliyorsunuz sizinle 4 kez konuştuk bana bir garanti verin" dedim. Kendi kararına göre yapamayacağını ama genel merkezden onay çıkarsa yapabileceğini belirtti lakin normal cihaz için garanti değil bu "tamamlayıcı garanti" diye bir hizmeti mi ne varmış. Ekran kasa veya klavye gibi şeyler bozulduğunda değişim garantisi sunuyormuş. Cihazım 1.5 yıllık ve 1 yıllık olanları o sistem içine alıyorlarmış. Yani dostlar cihazımla ben devam etmek istiyorum ve gelecekte sorun çıkarsa Monster bana bir garanti sunmuyor. Buna üzüldüm açıkçası çünkü müşteri memnuniyeti bakımından ufak bir jest sunmalarını bekliyordum. Bir de 2 yıllık garanti kapsamında ücret iadesi talep edebiliyormuşum ama dolar bazlı değil TL bazlı olarak alıyormuşuz dolar 8.5 olduğunda aldım cihazımı 2100$ ediyordu şimdi dolar 19 küsür ve bana yaklaşık 900$ iade edeceklermiş

Uzun lafın kısası dostlar cihaz değişimi talep ettim 1 hafta süre sundular sonrasında bu cihaz ile devam edeceğim. Uğur beye söyledim ve eğer cihazımda bir terslik olursa THH başvuracağım dedim. İyi yoldan çözmek istiyorum. Yine sorun yaşayacağım muhtemelen ama umarım yaşamam.

Tekrardan destekleriniz için teşekkür ederim hepinize.

Son düzenleme:
Arkadaşlarımın hep Monster almasını engelledim, sağda solda gördüğümde almayın dedim çünkü Türk malı ve çok kalitesiz tabii yok sorunu yok bilmem ne, şöyle böyle. Arkadaşlarıma Acer Predator kendimede Acer Nitro aldırdım, 3 4 yıldır mutluyuz vallahi. Alalı 3 yıl oldu, 1 kere servise vermedim. Hala çok serin çalışıyor, hala çok güzel Excalibur ve Monster'dan uzak durun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme:
Cihazımda sorun tespit edilemediği için cihaz değişimi reddedilmiş ve bios güncellenip bana verildi...

Güncelleme 2:
Bana monstera kontrol merkezi kurulumu için format atılması gerektiğini söylediler
Format attım temiz kurulum yaptım yine kurulmuyor

Bir kere şaşırt monster.

Yok birde verseydi? Niye aliyoruz ki o bilgisayarlari ariza vermedi diye kurdela mi takalim. Sende ariza vermediyse baska 1000 kiside veriyor hatta veriyor da veriyor yani. Dunyanin en cok laptop satan markasi Lenovo peki neden hergun Monster magduriyeti konulari aciliyor da Lenovo magduriyeti konulari acilmiyor. Goz var izan var mantik var akil var, kullanmayi deneyin arada sirada.

Demek ki bir şans da lazm

Staj yaptığım yerde her gün 2-3 tane 0 Monster geliyor onları kuruyorum hayatımda bu kadar kalitesiz bilgisayar görmedim. Daha geçen iş serisi olan modelinden aldık iş yerinden birine adam kullanamıyorum donuyor kasıyor benim eski bilgisayarımı geri verin diyor. Şimdiye kadar gelen Monster bilgisayarların çoğunda problem yaşadık. Kurumsal firma olduğu için bizim laptopların sorununu mecburen çözüyorlar ama düz kullanıcıyı mağdur ediyorlar demek ki. Ben yine de seneye üniversite için almayı düşünüyordum fiyatı ucuz olduğu için ama sizin konunuzu okuduktan sonra kesinlikle vazgeçtim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…