Güncelleme: Dostlar bugün yine cihazımı götürdüm ve sorunum çözüldü. Ama inanır mısınız Monster 2.SSD vidamı çalmış :D 2 . Ssd takıcam vidası yok :D
16826204623499061709334865822248.jpg

Güncelleme: Dostlar bugün yine cihazımı götürdüm ve sorunum çözüldü. Ama inanır mısınız Monster 2.SSD vidamı çalmış :D 2. SSD takacağım vidası yok :DEki Görüntüle 1757174

Hocam sorunu nasıl çözmüşler? Bu sefer neyi farklı yapmışlar ki olmamış? Vidayı geri takmamaları da ayrı komedi adamların hep bir yerden falsosu var.

Hocam sorunu nasıl çözmüşler? Bu sefer neyi farklı yapmışlar ki olmamış? Vidayı geri takmamaları da ayrı komedi adamların hep bir yerden falsosu var.
Hocam şöyle ki bütün sorunlarımın çözüldüğünü iddia etmiyorum ama burada belirttiğim vida harici bütün sorunlarım çözülmüş gibi duruyor şu anlık. Driver sorunum vardı o da çözüldü :') umarım başka bir sorun yaşamam... Cihaz değişimi reddedildi bu arada onu belirteyim.

Şu konunun altına gelip de utanmadan biraz daha biliçli olun diyen şahıs, seni etiketlemiyorum bile ismini yazma gereği duymuyorum ama siz insan değilsiniz. Yaşamadığı acı kalmamış adama bunu yazdınız ya sizin damarlarınızda kan olmaması lazım, utanmaz herif. Konu sahibi ne kadar temiz kalpli biri o utanmazın yorumunu beğenmiş bir de. O utanmaz yanımda olacak, onu var ya dinlene dinlene pataklarım ah ahh. Böyle insanlar neden var anlamıyorum ya. Kendim utanıyorum şu insanların var olduğunu gördüğüm zaman.

Son düzenleme:
Şu konunun altına gelip de utanmadan biraz daha biliçli olun diyen şahıs, seni etiketlemiyorum bile ismini yazma gereği duymuyorum ama siz insan değilsiniz. Yaşamadığı acı kalmamış adama bunu yazdınız ya sizin damarlarınızda kan olmaması lazım, utanmaz herif. Konu sahibi ne kadar temiz kalpli biri o utanmazın yorumunu beğenmiş bir de. O utanmaz yanımda olacak, onu var ya dinlene dinlene pataklarım ah ahh. Böyle insanlar neden var anlamıyorum ya. Kendim utanıyorum şu insanların var olduğunu gördüğüm zaman.
Gerek yok usta herkes kendi ektiğini biçer :)

O SSD vidasi yalama mi olmus?
Evet biraz yalama olmuş :D

Güncelleme: Dostlar bugün yine cihazımı götürdüm ve sorunum çözüldü. Ama inanır mısınız Monster 2.SSD vidamı çalmış :D 2 . Ssd takıcam vidası yok :DEki Görüntüle 1757174
Hayırlı olsun, inşallah başka sıkıntı çıkmaz. Vidayı çarpmak nedir ama bee. Bu arada hakikaten aşağıdaki vida sıkıntı. Onu da değiştirirseniz iyi olur.

Basina bela olur ileride o, degistir onu.
Elimde eski bilgisayarımdan aldığım yedek vidalar var diğer bir söküm yaptığım zaman değiştireceğim :) yine de teşekkür ederim

Hayırlı olsun, inşallah başka sıkıntı çıkmaz. Vidayı çarpmak nedir ama bee. Bu arada hakikaten aşağıdaki vida sıkıntı. Onu da değiştirirseniz iyi olur.
Değiştireceğim:)) teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı