Hocam asıl biz teşekkür ederiz. Forumda milyon tane monster almayın başlıklı konu var. En derinlemesine detaylı bir şekilde -gördüğüm kadarıyla- anlatan sizsiniz. Tabi insanlar halen daha savunmaya devam ediyor. Bende çok olmuyor tulpar serisi ile asus arasında kalmıştım. Sonra düşünmenin saçma olduğunu anladım. Direkt olarak asusu tercih ettim. Zaten dedğiniz gibi monster almayın aldırmayın.

Asus, Hp, Acer Lenovo orta sekmentin kralıdır. Bana göre tartışmasız en iyi bilgisayar markası MSI'dır.

Asus, Hp, Acer Lenovo orta sekmentin kralıdır. Bana göre tartışmasız en iyi bilgisayar markası MSI'dır.
Hocam msi tartışılmaz. Fakat msi'ın 30-40k fiyat bandına sahip modellerinde kronik sorunlar olabiliyor. Genel olarak msi lüks tüketime girdiği için asus örneği vermiştim.

Aga bende de Monster var Kasım'da aldım ama hiçbir sorun çıkmadı. Sana hatalı ürün vermişler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende normalde monster almayacakken peder sabah uyku dalgınlığı üzerimdeyken bu iyimi diyip boşluğuma geldiğinden evet dedim ve bende girdim bu işe. Bende abra A7 v12.5 var sürücü hatası var klavye ile alakalı bazen mavi ekran veriyor kasasıda kronik sorunlu cayır cayır yanıyor. Aradığımda klavye için format atın diyorlar. Kasa içinde tek çözüm bakım yani.

Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için ve açıkçası güzel bilgisayar seçimi
Asıl ben teşekkür ederim hocam bilgilendirmeleriniz için. Yakın zamanda eğer ki laptop alırsanız Asus'u size tavsiye ederim. Adamlar bilgisayar işini yapıyor gerçekten. Ben Monster, Excalibur vs. Markaları Renault, Fiat vb. Arabalara benzetirim, dış görünüşü göz boyuyor. Ama bileşen kalitesi ve işçilik sıfır maalesef...

O sabah az daha kendime gelip baksaydım ASUS MSI'ya da Acer aldıracaktım dalgınlık işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…