Hocam geçmiş olsun, tulpar t5 20.1'e sahibim garantisi de bitti şuan için sıkıntım yok ama sıkıntı olabilir belki forumdaki arkadaşlara da sormuş olayım. Cihazım power tuşuna 2sefer bastığımda açılıyor nedenini bilmiyorum rastgele basma koruması gibi bir şeydir diye yorumluyorum fakat cihazı bakımdan sonra aldığım 2-3 ay içerisinde 4-5 sefer pil algılanamadı sorununu yaşadım devamında hemen düzeldi. Geçtiğimiz ay macbook pro m1 16ramli cihazı aldım daha çok işlerime vs odaklanmak için monsterı da aileme bırakayım diye düşündüm ve bakıma götürdüm verirken V tuşunda soyulma var değişimini istiyorum ayrıyeten de pilde böyle sorun oldu dedim. 3-4 saat sonrasında cihazım hazırmış gittim aldım. V tuşu değişmemiş ellerinde yoktu sanırım ama cihazı orda kontrol ettim ve intelin ekran kartını görmediğini fark ettim. Biosu açıp advanced bölümünden hybrid'e aldım yine görev yöneticisinde gözükmedi ekran parlaklığı değiştirilemiyordu. Zaten umursamadığım için uğraşmadım sonuçta rtx'i görüyordu eve getirdim baktım yine aynı 2-3 gün sonrasında bilgisayar açıkken hafif salladım ve sanki usb takarsınız da bir şey algılar ya aynı ses geldi ve kontrol ettim grafik kartlarını görüyordu. Söz gelimi servistekiler nazik çalışmıyorlar bilgisayarımın jelatinlerini dahil 2yılda sökmeye kıyamamış birisi olarak titizliğimi anlayabilirsiniz. Arkadaşım da servise verdiğinde fanı kırık olarak almış onu dinlememiştim, servise verecek arkadaşların aklında bulunsun. F/p olarak monsterı öneririm. Bütçe meselesini ayrı tutarakdan konuşuyorum kasa toplamanız daha çok performans verir dizüstü olarak da macbook tavsiyemdir.

Hocam bu konuyla çok alakalı değil ama 3050 laptop deyip 55.500TL'lik MacBook'a geçmişsiniz. Ben 17 inch 3060 130W'lı bir laptop ile gayet iyi sıcaklık değerleri alarak oyun oynuyordum sorunsuz. Ekran kartına overclock bile atıyordum kış aylarında. Yani S3 miniden iPhone X'e geçmek gibi bir şey olmuş. Sağlam kasa bir laptop alsanız oyun oynayabilirdiniz bence.

Macbook'a 28K verdim. Asus'a 24K verdim. O farktan bahsettim.

@mustafa31232 Hocam, bir monster kullanıcısı olarak şu an bir sorun yaşamadım. Fakat elektronik bir cihazda meydana gelen bir sorunun insanı ne kadar üzdüğünü, yıprattığını ve elden bir şey gelmeden o bekleme hissini çok iyi biliyorum. Sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah bu saatten sonra, bu konuda tüm güzellikler sizinle olur. Dilediğiniz tüm iyi şeyler sizinle olur. Allah yardımcınız olsun. Bence bayramı vs. beklemeyin ve direk iade edin. Yaşadığınız durumu aynı detay ile THH anlatın ve şikayetinizin peşini bırakmayın. Ayrıca buraya yazmakla bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Ne yazık ki günümüzde üretim kalitesi çok çok düştü, özellikle alım gücümüzün de düşük olması daha kalitesiz ve dayanıksız ürünleri almamızı mecbur kılıyor.
Hem tüketici hem de satıcının uyması gereken yasal haklar ve zorunluluklar vardır ve bunları bilmek gerçekten çok önemli. İlk altı aydan itibaren defalarca sorun yaşadıktan sonra satıcı firma bilgisayarınızı yeni bir ürünle değiştirmek zorundadır. Eğer firma ilk altı aydan itibaren süregelen sorunlarınıza bir çözüm bulamıyor ise sizin tüketici hakem heyetine başvurma hakkınız doğuyor ve bu doğrultuda değişim, iade gibi haklarınız da mevcut. Keşke bu haklarınızı kullansaydınız belki sonunda bu kadar mağdur olmazdınız.

Geçmiş olsun.

Bu arada 4-5 aylık Monster Abra A5 V19.1.7 var ve son 1 aydır bende kullanıyorum şimdilik bir sorunu yok.
Daha öncesinde yine 1-2 aylık Abra A5 V19.1 modeli vardı onu da 1 ay kadar kullanıp sattım yine herhangi bir sorunu yok karşılaşmadım.
Bu 2 model arasında 8-16 GB RAM farkı var 2 ürünü de 2. el aldım.

Geçmiş olsun.

Konu tam neden Monster alınmaz minvalinde bir konu olmuş Monster iyi midir alınır mı? Falan diye soranlara sizin konuyu da göndereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…