- Makaleler
- 1
HP Omen'dir, Pavilion'dur falanda gördüm çok millet bayağı öneriyorlar. Ayriyeten bu fiyat bandında hiç ASUS'ya da MSI yok mu kral benim halihazırda elimde 9 yıllık ASUS var cihaz ona rağmen cayır cayır çalışıyor ASUS o yüzden bir tık gönlümü çalmış bir marka
Bende önceden 4 yıllık ASUS emektarımı satıp yine ASUS ROG STRIX G512LV-HN267 modeline geçtim. Açıkçası memnunum, ben aldığımda RTX 30 serisi yoktu tabii. ASUS iyi ama bu fiyat bandında yok ne yazık ki. Tek bir RTX 3060 modeli var ama onunda ekranı çok kaliteli değil, bir ara öneriyordum herkese ama o zamanlar fiyatı 14.000 TL idi şimdi ise 18.000 TL olmuş. Bu yüzden önermiyorum. ASUS ROG serisi yok ama TUF var. TUF da önermiyorum çünkü genelde RTX 30 serisinde ekran kartının gücünden kısmışlar ve güç olarak düşük işlemci kullanmışlar. Özetle ASUS yok bu fiyatlarda. HP Omen serisi tavsiye ediliyor ama benim gerçekten uzak kaldığım -Monster'dan bile uzak- bir seri. Pavilion deyince eğer işlemcisi Ryzen değil ise soba geliyor aklıma, siz anladınız. Bunun dışında @Radeon RX 5500M hocam HP konusunda bilgilidir, müsaitlerse dönüş yaparlar. Omen serisi cihazlardan belki birkaç öneri yaparlar. Benim bildiklerim bunlar.