Beyler cihaz bugün geldi.
T7 V25.1 almama rağmen ekranı 240Hz olarak geldi
hemen özetle olanları anlatayım: Cihazı 31 Ağustos'ta Trendyol'dan 14.819, 05 TL'ye aldım. Bugün sabah kargoya geldi. Cihazı aldığımda fark ettim ki kutunun bir tarafında
T7 v25.1 diğer tarafında
T7 v25.1. 1 yazıyor. Faturaya da T7 v25.1. 1 olarak geçmişler. T7 v25.1. 1 olmasına rağmen içinde 512 GB SSD ve FreeDOS vardı. Her neyse aldım bilgisayarı ve servise gittim ve SSD'yi 600₺'ye 1TB olarak yükselttim. Servise de söyledim durumu ve bana bir sorun olmadığını söylediler. Daha sonra eve geldim kutuyu tamamen açtım ama içinden USB çıkmadı (Galiba V25.1. 1 olduğu için). Driverları kendi sitesinden indirdim ve kurdum. Şu anlık bir sorun yok çok şükür. Testleri yapacağım umarım bir sorun çıkmaz.
Ekranda ölü piksel testini yaptım. 1 tane ölü piksel çıktı sanırım. Bir piksel yeşil olarak gözüküyor. Ama kesinlikle göze batan cinsten değil. Çok zor fark ettim açıkçası. Ve sadece ekran tamamen siyah olduğunda belli oluyor. Sizce bu piksel yüzünden servise gidip servisle uğraşmaya değer mi? Beni hiç rahatsız etmiyor ve şu an anlaşılmıyor bile ama
ileride sorun çıkartır mı acaba? Çünkü servise git gel, cihazı bırak sıra al. 2-3 gün belki 1 hafta bekle vs. hiç uğraşmak istemiyorum. Sonuçta yeni takılacak panelde de ölü piksek çıkma ihtimali var. Işık sızması ise neredeyse yok yaptığım test kadarıyla
Sizce ne yapmalıyım?
@Radeon RX 5500M @DrOetker @T129Atak